Μια λαμπρή γιορτή για τα 35 χρόνια πρωτοπορίας της Power Health Παρουσίαση κλινικής μελέτης Oliviotic

XPR22485-2

35 χρόνια δημιουργίας, καινοτομίας και ποιότητας γιόρτασε σε μια μοναδική εκδήλωση η Power Health.

Πλήθος συνεργατών, φαρμακοποιών και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αθηναΐς την Τετάρτη 27/11 και όλοι μαζί γιόρτασαν τα 35 χρόνια συνεργασίας της εταιρίας με τον Έλληνα φαρμακοποιό, τα 35 χρόνια δημιουργίας προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας με μοναδικό όραμα το φαρμακείο της φύσης να βρίσκεται στο φαρμακείο της γειτονιάς και στο φαρμακείο κάθε ελληνικού σπιτιού.

Η Πρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της εταιρίας, κυρία Λιλή Περγαντά, η νέα γενιά και συνεχιστές του οράματός της, Γιάννης και Θεοδόσης Παντελίδης – Περγαντάς, αλλά και ολόκληρη η ομάδα της Power Health υποδέχθηκαν συνεργάτες, φαρμακοποιούς και γιατρούς και παρουσίασαν μια ιστορική αναδρομή από το χθες μέχρι το σήμερα. Παράλληλα ανέδειξαν το όραμα της εταιρίας για το αύριο σε μια συνεχή πορεία επιτυχίας με μοναδικό σκοπό την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών προϊόντων υγείας, φροντίδας και ομορφιάς στους καταναλωτές.

XPR22785

_DSC1090

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν διττός. Η γιορτή των 35 χρόνων δημιουργίας της Power Health, αλλά και η παρουσίαση των σημαντικών ευρημάτων κλινικής μελέτης για τα αποτελέσματα χορήγησης του καινοτόμου προϊόντος Oliviotic σε ασθενείς με πνευμονολογικά προβλήματα. Ως ένα συνεργιστικό συμπλήρωμα διατροφής με κύριο χαρακτηριστικό το πολύτιμο εκχύλισμα φύλλων ελιάς πλούσιο σε ελαιοευρωπαϊνη, βιταμίνη D3 και ψευδάργυρο, το Oliviotic αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στη γρίπη και το κρυολόγημα. Τα χαρακτηριστικά και τη σπουδαιότητα του Oliviotic ανέδειξε ο τ. Διευθυντής της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Σωτηρία“, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας για την χορήγηση του Oliviotic σε 225 ασθενείς με λοιμώξεις του κάτω αναπνευστικού που διεξήγαγε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Η γιορτή των 35 χρόνων της Power Health ήταν μια μοναδική ευκαιρία τόσο η Διοίκηση της εταιρίας, όσο και όλη η ομάδα της να δείξουν για ακόμα μία φορά την αφοσίωσή τους στο όραμα για παροχή ποιοτικών φυσικών προϊόντων υγείας, αλλά και υπηρεσιών προς κάθε ελληνικό φαρμακείο.

_DSC1105

XPR22751

XPR22979

_DSC6560

TAGS: