Το 3ο Holmes Place Fitness Festival by Power Health

Το όραμα της Power Health να προσφέρει έναν καλύτερο, φυσικό τρόπο ζωής μέσα από τα προϊόντα της βρήκε αντάξιο σύμμαχο στο όραμα των Holmes Place να εμπνέουν τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα!

Από την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Μαΐου, τα Holmes Place Clubs σε Μαρούσι, Αθήνα και Γλυφάδα υποδέχτηκαν τους λάτρεις του fitness σε ένα τριήμερο γεμάτο μοναδικές και καινοτόμες δραστηριότητες από καταξιωμένους Guest Presenters του εξωτερικού .

Το Fitness Festival των Holmes Place πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Power Health, ως μέγας χορηγός χαρίζοντας ενέργεια και ζωντάνια στους λάτρεις του Fitness. Ενέργεια, ζωντάνια, ρυθμός και θετική διάθεση πλημμύρισαν τα Holmes Place από γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών που θέλουν να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση.

Οι άνθρωποι της Power Health ανέλαβαν να συμβάλλουν στην ενίσχυση δυνάμεων προσφέροντας Energy Now, το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με Guarana, Yerba Matte, Q10, βιταμίνες, Β6, Β12. Τονώνει σώμα και διάθεση στη στιγμή και σε γεμίζει ενέργεια που διαρκεί ώρες. Και επειδή η μέρα ήταν… μεγάλη η ‘’πολυβιταμίνη της ημέρας’’ Multi+ Multi με υπέροχη γεύση ροδάκινο ανέλαβε να ενισχύσει της αντοχές με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Εκτός από τόνωση, η Power Health αποστολή είχε να ‘’χορτάσει’’ τους λάτρεις του fitness προσφέροντας τα αγαπημένα υγιεινά πατατάκια All Good σε γεύση Sour Cream & Onion. Το τραγανό σνακ που χορταίνει προσφέροντας απόλαυση χωρίς ενοχές, και μόνο με 119 θερμίδες. Μία γευστική πρόταση που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία όσων προσέχουν τη διατροφή τους και το σώμα τους.

Οι παρευρίσκοντες έσπευσαν να δοκιμάσουν και να γευτούν τα προϊόντα της Power Health και παράλληλα να ενημερωθούν.

Με σύνθημα Feel the Rhythm, Feel the Power το 3ο Holmes Place Fitness Festival με χορηγό την Power Health έδωσε νέα πνοή στην καθημερινότητα των Αθηναίων και γέμισε με ενέργεια, ζωντάνια και γεύση ένα τριήμερο γεμάτο wellness και διάθεση για ζωή.

TAGS: