Το «Αλφαβητάρι των Βιταμινών» στους διαιτολόγους

IMG_2004

Με αφορμή την συνεργασία της Power Health με το κορυφαίο Ελληνικό portal διατροφής medNutrition, την περασμένη Παρασκευή 11 Δεκέμβρη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας μας η παρουσίαση του infographic «Το αλφαβητάρι των Βιταμινών». Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν επαγγελματίες του χώρου της διατροφής, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες των ειδικών και των εκπροσώπων της Power Health.

Στο ξεκίνημα της ημέρας ο κ. Αντώνης Κοσάρης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power Health, καλωσόρισε με το θερμότερο τρόπο τους παρευρισκόμενους τονίζοντας τη σημασία της συγκεκριμένης συνεργασίας, καθώς και τη σύνδεση της αγοράς των συμπληρωμάτων διατροφής με την κοινότητα των διαιτολόγων. Ακολούθησε η παρουσίαση του κ. Γιάννη Κοκοσιούλη, διευθυντή επικοινωνίας της εταιρίας, που επικεντρώθηκε στην πορεία της Power Health μέσα στα περισσότερα από 30 χρόνια από την ίδρυσή της. Επιπλέον, ο κος Κοκοσιούλης παρουσίασε στοιχεία από την ανοδική τάση της αγοράς των συμπληρωμάτων διατροφής, όπου η Power Health κρατά ηγετικό ρόλο.

Η παρουσίαση συνεχίστηκε με την ομιλία του κλινικού διαιτολόγου- διατροφολόγου Δημήτρη Μπερτζελέτου, επιστημονικού υπεύθυνου του project, ο οποίος μίλησε με γλαφυρό τρόπο για τη διαδικασία της σύλληψης της ιδέας και της υλοποίησης του infographic. Παράλληλα ο κος Μπερτζελέτος εξιστόρησε την πορεία των βιταμινών από την ανακάλυψή τους μέχρι σήμερα που έχουν αναγνωρισθεί ως αναπόσπαστο διατροφικό παράγοντα για την υγεία του ανθρώπου.

Η ημέρα έκλεισε με την παρουσίαση της πρωτοβουλίας του Vitamins Academy και των σχετικών δραστηριοτήτων από τη διαιτολόγο Ήβη Παπαϊωάννου, σύμβουλο διατροφής της Power Health. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι διαιτολόγοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύντομα case studies που αποδεικνύουν πως τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βρουν εφαρμογή στην καθημερινή πρακτική τους, ως κομμάτι μίας ισορροπημένης διατροφής.

Η συνεργασία της Vitamins Academy με το διατροφικό portal medNutrition δείχνει πως η πρώτη Ακαδημία Βιταμινών στην Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της και συνεργάζεται με σημαντικούς συνδέσμους στην επιστημονική κοινότητα, με σκοπό την αμερόληπτη και έγκυρη εκπαίδευση ειδικών και καταναλωτών σε θέματα βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα τους, τους συνεργάτες του medNutrition που συμμετείχαν στην υλοποίηση του infographic: τη σχεδιάστρια οπτικής επικοινωνίας Σοφία Δρογούδη και τους διαιτολόγους – διατροφολόγους Μιχάλη Κάβδα, Ειρήνη Κύρα, Δημήτρη Μπερτζελέτο, Παρασκευά Παπαχρήστο και Εύα Τσάκου.

IMG_2015

IMG_2005

IMG_2030

TAGS: