Αντιφθειρικά (Anti-lice) shampoo & spray

fleriana_anti_lice_shampoo_new
vitamins_pedia_read_more_gr

Ψείρες τέλος…με fleriana

Αγαπάνε το σχολείο. Είναι κοινωνικές, τους αρέσει το παιχνίδι, τρελαίνονται για κατασκηνώσεις, και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδικά κεφαλάκια, χωρίς να κάνουν διακρίσεις σε καθαρά ή… λιγότερο καθαρά! Με 6 πόδια που μοιάζουν με αγκίστρι και τεράστια επιμονή, κολλάνε πάνω στο τμήμα της τρίχας κοντά στο κρανίο και διαιωνίζουν το είδος τους με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, 6 φορές την ημέρα, προκαλώντας έντονο κνησμό (φαγούρα). Οι ψείρες είναι ο φόβος και ο τρόμος για παιδιά και μεγάλους.

Διαθέτει έγκριση CE

Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι

Το Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από τις ψείρες. Με το φυσικό μόριο PMDBRO που περιέχει (μόριο που περιέχεται στον ευκάλυπτο της λεμονιάς- eucalyptus citiodora) απωθεί τις ψείρες και αποτρέπει την αποίκησή τους στο τριχωτό της κεφαλής και την εναπόθεση αυγών σε αυτή.

  • Με έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό
  • Δεν λαδώνει τα μαλλιά
  • Διαρκεί 8 ώρες
  • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 2 ετών και άνω

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν

Το Fleriana φυσικό σαμπουάν για τις ψείρες είναι μία ολοκληρωμένη φυσική λύση για την απομάκρυνση της ψείρας και της κόνιδας από το τριχωτό της κεφαλής. Καινοτόμα φόρμουλα, από φυσικές πρώτες ύλες με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στο 98% από την πρώτη εφαρμογή.

Η άμεση δράση του βασίζεται στο μίγμα φυτικών ελαίων από καρύδα (Coco nucifera) που περιέχει, το οποίο έχει την ικανότητα να εμποδίζει τις αναπνευστικές οδούς της ψείρας, αλλά και της κόνιδας, με αποτέλεσμα αυτές να πεθαίνουν με ασφαλή τρόπο από ασφυξία.

Χάρη στο μηχανικό τρόπο δράσης του προϊόντος, οι ψείρες και τα αβγά τους δε δημιουργούν κάποια αντίσταση στα φυσικά αυτά συστατικά. Είναι ένα υποαλλεργικό, ασφαλές, μη τοξικό, φιλικό στο περιβάλλον, χωρίς parabens, αλκοόλ ή άλλα συστατικά που πιθανόν δημιουργούν αλλεργίες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά συστατικά κι έτσι φροντίζει τα μαλλιά αφήνοντας μία δροσερή και καθαρή αίσθηση.

  • Πιστοποίηση CE- Ιατροτεχνολογικό προϊόν
  • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από τον 3ο μήνα της ηλικίας τους
  • Κλινικά αποδεδειγμένο βάσει in vivo κλινικών μελετών ότι εξοντώνει τις ψείρες και τις κόνιδες

Ενεργά συστατικά

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν

Coco nucifera

Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι

PMDBRO (Eucalyptus citiodora)

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν

ΒΗΜΑ 1: Λούστε τα μαλλιά. Στεγνώστε τα με μία πετσέτα, ώστε να παραμείνουν ελαφρώς υγρά.
ΒΗΜΑ 2: Χωρίστε τα υγρά μαλλιά σε τμήματα και απλώστε το σαμπουάν Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν απευθείας στο δέρμα της κεφαλής κάνοντας ελαφρύ μασάζ.
ΒΗΜΑ 3: Αφήστε το σαμπουάν για τις ψείρες Fleriana να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Μετά την πάροδο του χρόνου ξεπλύνετε τα μαλλιά με νερό και σκουπίστε τα με μία πετσέτα.
ΒΗΜΑ 4: Χτενίστε προσεκτικά τα μαλλιά με το ειδικό χτενάκι Fleriana που εσωκλείεται στη συσκευασία για να απομακρύνετε τις ψείρες και τις κόνιδες που έχουν μείνει.

Για να αποφευχθεί η περίπτωση προσβολής από ψείρες ξανά, μετά τη θεραπεία πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από 3 μέρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο συχνά χρειάζεται. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κοινό σαμπουάν.

Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι

Ψεκάστε το προϊόν καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής. Μετά από 8 ώρες θα ήταν δόκιμα να απομακρυνθεί το προϊόν.

Περιεχόμενο

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν & ειδικό χτενάκι: 100ml
Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι: 100ml