Αποστολή Αδυνάτισμα Premium formula

Premium 14Η νέα… Premium καμπάνια της Power Health

Ανατρεπτική, πρωτοποριακή, μοναδική μα πάνω απ’ όλα αληθινή είναι η νέα καμπάνια ‘’Αποστολή αδυνάτισμα’’ Premium formula της Power Health.

Μία διαφημιστική ενέργεια που παράλληλα εκφράζει το όραμά μας στην Power Health να σας φροντίζουμε με ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα που πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται.

Η Αποστολή αδυνάτισμα ‘’εξιστορεί’’ την προσπάθεια 5 σύγχρονων γυναικών που είπαν ναι στην πρόκληση να αλλάξουν το σώμα τους και τη ζωή τους! Η Ξένια, η Φρόσω, η Άννα, η Έλλη και η Κωνσταντίνα αποφασισμένες να φτάσουν η καθεμία στο δικό της στόχο εμπιστεύτηκαν την Power Health και το Premium formula και τα κατάφεραν!

Η Φρόσω έχασε τα κιλά τής εγκυμοσύνης, η Άννα μπαίνει και πάλι στα πιο εφαρμοστά ρούχα, η Κωνσταντίνα θα φορέσει το νυφικό των ονείρων της, η Ξένια απαλλάσσεται από τα φαρδιά ρούχα και η Έλλη ξαναβρίσκει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Αληθινές ιστορίες γυναικών που αντανακλούν την πραγματικότητα της σύγχρονης Ελληνίδας, που παρά τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις τής καθημερινότητας, θέλουν να φροντίσουν το σώμα τους, να νιώθουν καλά με το σώμα τους, πιο υγιείς και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Η διαφημιστική καμπάνια ‘’Αποστολή αδυνάτισμα’’ που από τις 6 Φεβρουαρίου βρίσκεται στον αέρα θα υποστηρίζεται και από την ιστοσελίδα www.apostoli-adynatisma.gr όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μέλη τής αποστολής και να παρακολουθήσουν την προσπάθειά τους μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

5 women adynatisma

TAGS: