Η Power Health είναι ξανά το «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

main

H Power Health, με Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο την κα. Λιλή Περγαντά, βραβεύτηκε για άλλη μία φορά ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» (Diamond of the Greek Economy) κατακτώντας την 1η θέση στη λίστα των πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής στην εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας «DIAMONDS of the Greek Economy 2020» του Εκδοτικού Οργανισμού New Times Publishing, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2020 στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κος Αντώνης Κοσάρης ο οποίος τόνισε ότι η Power Health συνεχίζει να υλοποιεί μεθοδικά το στρατηγικό της πλάνο το οποίο βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

inside (1)

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι αποστολή της Power Health είναι και θα είναι να αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης και να την θέτει στην υπηρεσία της ανθρώπινης υγείας. Επίσης, ανέφερε ότι φέτος η εταιρεία έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και σε άλλους δύο κλάδους. Ο ένας αφορά την εξαγορά Provipax και του brand Fleriana στον τομέα των φυσικών προϊόντων ατομικής υγιεινής και φροντίδας και ο άλλος την είσοδο της εταιρείας στο χώρο των καλλυντικών με την ανάπτυξη, την παραγωγή και το λανσάρισμα μιας νέας σειράς φυσικών καλλυντικών.

Τέλος, αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα της Power Health που έδωσε μεγάλο αγώνα για μην λείψει ούτε μία βιταμίνη από το ελληνικό φαρμακείο, παρόλη την πολλαπλάσια ζήτηση που σημειώθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης.

inside (2)

Η Power Health εδώ και 35 χρόνια αποτελεί την κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας διαγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία και κατακτώντας επάξια μια θέση ανάμεσα στα Διαμάντια του ελληνικού επιχειρείν. Πιστή πάντα στο όραμά της συνεχίζει να εξελίσσεται μετατρέποντας κάθε κρίση σε ευκαιρία για ανάπτυξη και πρόοδο.

TAGS: