Η Power Health αναδεικνύεται ‘’Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας’’ για 3η συνεχή χρονιά

diamond_business

Ελπιδοφόρο μήνυμα στέλνει η ελληνική επιχειρηματικότητα, η οποία εξακολουθεί να λάμπει δια της παρουσίας της σε μία εποχή που η ελληνική οικονομία δοκιμάζεται καθημερινά. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» η Power Health βραβεύτηκε για 3η συνεχή χρονιά από την ACTIVE BUSINESS PUBLISHING με την τεχνική στήριξη του κορυφαίου επιχειρηματικού θεσμού STAT BANK, ως Diamond of the Greek Economy 2015- ‘’Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2015’’. Η συγκεκριμένη διάκριση επιβραβεύει τις πιο δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Η Power Health αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας που διακρίνεται στον τομέα αυτό, αποδεικνύοντας ότι δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά συνεχίζει να εξελίσσεται αντιμετωπίζοντας την κρίση ως εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου. Με συνετή διαχείριση των πόρων της, στρατηγική που εστιάζει στη δημιουργικότητα και την ανταγωνιστικότητα, την έρευνα και την πρωτοπορία και με ήθος απέναντι στην ελληνική οικογένεια και το ελληνικό φαρμακείο, η Power Health αποτελεί μία δυναμική εταιρεία με αρχές. Επενδύει στους ανθρώπους της, δημιουργεί υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας προϊόντα, κατακτά ξένες αγορές.

Το βραβείο παρέλαβε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power Health κος Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, την προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων να επιβιώσουν μέσα σε ένα τοξικό περιβάλλον. Ενώ επισήμανε ως μονόδρομο εξέλιξης και αντίδρασης στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, την αναγκαιότητα διαφοροποίησης και επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Τέλος, μετέφερε τους χαιρετισμούς της προέδρου και δ/νουσας συμβούλου της Power Health κας Λιλής Περγαντά και την υπόσχεση και δέσμευση των ανθρώπων της ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας και της Ελλάδας.

   diamond_power_health_2015_01

diamond_power_health_2015_03

diamond_power_health_2015_02

TAGS: