Δημιουργία και διάθεση στην αγορά 5 νέων προϊόντων από την Power Health

Στην Power Health αφουγκραζόμαστε την καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας γι’ αυτό και διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας ώστε να  καλύπτουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της δίνοντας όλο και πιο εξειδικευμένες λύσεις υγείας, τόνωσης, ομορφιάς.

Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011 δημιουργήσαμε νέα προϊόντα στο πνεύμα της εποχής:

  • SIZE ONE. Μοναδικό αδυνάτισμα με 1 κίνηση! Ένα νέο επαναστατικό συμπλήρωμα διατροφής με μοναδική σύνθεση βασιζόμενη στις τελευταίες παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις στο αδυνάτισμα που βοηθά στην απώλεια των περιττών κιλών…. με μία μόνο κάψουλα τη μέρα!
  • Xs CLA: Κερδίστε πόντους στην εμφάνιση! Ένα νέο προϊόν που κατευθύνει την απώλεια βάρους στην καύση του αποθηκευμένου λίπους και χαρίζει ένα σώμα με ιδανικές αναλογίες.
  • Diet Frappe: Ο καφές που παγώνει τις θερμίδες! Ένας απολαυστικός σύμμαχος στη μάχη ενάντια στις θερμίδες. Ένας καφές που εκτός από τη γεύση, το άρωμα και φυσικά την αναζωογονητική δράση τής καφεΐνης βοηθά να μειώσουμε τις θερμίδες από το γεύμα μας.
  • My Diet Gum: Για να μην τσιμπάτε στους πειρασμούς! Μια νέα φαρμακοτεχνική μορφή  τσίχλας διπλής στοιβάδας που περιορίζει την τάση για τσιμπολόγημα. Μια ιδανική μορφή τσίχλας που εξασφαλίζει την απορρόφηση των συστατικών της στα πρώτα 5 λεπτά μάσησης απαλλάσσοντας μας από μια συνήθεια που προσθέτει θερμίδες και κιλά!
  • Fleriana: Καλοκαίρι χωρίς τσιμπήματα! Ένα 100% φυσικό και 100% αποτελεσματικό αντικουνουπικό, το μοναδικό εγκεκριμένο από το Υπουργείο Γεωργίας. Μία μοναδική σύνθεση που αποτελείται αποκλειστικά από εκχυλίσματα λουλουδιών, με υπέροχο άρωμα και είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά.

TAGS: