Η δύναμη της προσφοράς με πράξεις αγάπης από την Power Health

Capture

Η προσφορά, ειδικά στις μέρες μας, αποτελεί έκφραση ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Για την Power Health  αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας, της αποστολής και της εταιρικής της φιλοσοφίας, αλλά και ηθική υποχρέωση ως κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.

Ενισχύει το έργο οργανισμών και συλλόγων που δίνουν καθημερινό αγώνα να προσφέρουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής σε ευπαθείς ομάδες και παιδιά που χρήζουν εξειδικευμένης φροντίδας. Η Power Health ανταποκρίθηκε άμεσα και με πολλή αγάπη στο κάλεσμα των συλλόγων  “Ιωνάς – Τμήμα Θεραπευτικής αγωγής ΑμεΑ” και ‘’Παιδί και Οικογένεια’’ να προσφέρει συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα καλύψουν καθημερινές ανάγκες υγείας μικρών και μεγάλων.

Ο σύλλογος “Ιωνάς – Τμήμα Θεραπευτικής αγωγής ΑμεΑ” που ιδρύθηκε το 2007 προσφέρει σπουδαίο έργο στην αποκατάσταση και βελτίωση της κινητικής κατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες κυρίως μέσω της θεραπευτικής εκγύμνασης που προσφέρει η  υδροθεραπεία. Με αφοσίωση και πολύ μεγάλη προσπάθεια ο σύλλογος, ο οποίος αποτελείται από εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές και γυμναστές με ειδικότητα στην ειδική αγωγή και εμπειρία σε περιστατικά μυοσκελετικών, νευρολογικών και ψυχοκινητικών παθήσεων είτε εκ γενετής είτε επίκτητων, είναι δίπλα στον αγώνα που δίνουν παιδιά από πολύ μικρή ηλικία. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο σύλλογος έχει αναπτύξει αγωνιστικό τμήμα στο χώρο της κολύμβησης, της ποδηλασίας και του στίβου με επιτυχίες και διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

 Εξαιρετικά σημαντικό έργο προσφέρει και ο σύλλογος Παιδί και Οικογένεια που επικεντρώνεται στη φροντίδα άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά και έχει αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις για τη φερεγγυότητα και αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει όλα τα χρόνια της πορείας του. Σε καθημερινή βάση 4725 ελληνικές οικογένειες που μένουν στην Αττική και στην επαρχία, συμπεριλαμβανομένων οικογενειών που επλήγησαν από τις φωτιές στο Μάτι και το Βουτσά, καθώς και θύματα που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Μαντούδι, δέχονται τη φροντίδα του Συλλόγου Παιδί και Οικογένεια, μέσα από τη διανομή προϊόντων αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη που παρέχει μέσα από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Με όραμα να βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο με κάθε τρόπο, η Power Health αποτελεί μία ελληνική εταιρεία με μακρά πορεία στο θεσμό της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τον οποίο υπηρετεί αθόρυβα μέσα από πράξεις αγάπης και προσφοράς, και έτσι θα συνεχίσει…

TAGS: