Η εμπιστοσύνη σας μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης

EBA Ruban d'Honneur 2013-14Η εντιμότητα, η συνέπεια, ο σεβασμός καταργούν τα σύνορα, και τις προκαταλήψεις και αναδεικνύουν την Ελλάδα σε μία επιχειρηματική δύναμη με υψηλές προσδοκίες και εξέλιξη.

Αξίες που καθορίζουν την πορεία μας στην Power Health αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό επιχειρείν αντιστέκεται, μάχεται και κρατά ψηλά την ελληνική σημαία. Νιώθουμε υπερήφανοι που αυτή η προσπάθειά μας επιβραβεύτηκε από τα European Business Awards, το μεγαλύτερο επιχειρηματικό θεσμό τής Ευρώπης με ένα από τα σημαντικότερα βραβεία αναδεικνύοντας την Power Health ως Ruban d’ Honneur.

Μία μεγάλη διάκριση που εντάσσει την Power Health, στις 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και την καθιστά ως τη μοναδική ελληνική εταιρεία που βραβεύεται για την πελατοκεντρική της προσέγγιση. Για όλους εμάς στην Power Health αποτελεί το θεμέλιο λίθο μίας πορείας 30 χρόνων με επίκεντρο τον άνθρωπο και όραμα να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του. Σκεφτόμαστε και νιώθουμε όπως ο πελάτης.

Η εμπιστοσύνη σας στη συνεχή προσπάθειά μας να είμαστε δίπλα σας με υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, είναι η καλύτερη επιβράβευση γιατί μας βάζει στην 1η θέση της καρδιάς σας. Σας ευχαριστούμε.

PAN_4917

TAGS: