Εγκαίνια των νέων γραφείων του τμήματος PNP της Power Health

photo 2 web

Τα καινούργια γραφεία του νεοσύστατου τμήματος PNP εγκαινίασε η Power Health τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, τα οποία στεγάζονται στο ιδιόκτητο κτήριο της εταιρείας.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η ιδρύτρια, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Power Health Λιλή Περγαντά, η οποία βλέπει το όραμά της να φροντίζει την ελληνική οικογένεια με υψηλής ποιότητας προϊόντα υγείας και φροντίδας, να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των γραφείων και ακολούθησε μία μικρή γιορτή με σύσσωμη την οικογένεια της  Power Health να εύχεται στην ομάδα του τμήματος PNP να ανταποκριθεί με επιτυχία στο νέο αυτό τόλμημα. Η χαρά, η αισιοδοξία και οι προσδοκίες δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα για το  νέο αυτό εγχείρημα, το οποίο αποτελεί βασικό άξονα της εταιρείας αντιπροσωπεύοντας βραβευμένους και παγκοσμίως καταξιωμένους Οίκους του εξωτερικού με τους οποίους η Power Health εισήγαγε τα πρώτα συμπληρώματα διατροφής στην Ελλάδα ξεκινώντας την επιτυχημένη πορεία της.

Τα νέα γραφεία είναι υψηλής αισθητικής, μοντέρνα, σύγχρονα και αντανακλούν το Premium προφίλ του τμήματος που στόχο έχει να αποτελεί την  Premium επιλογή σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από Ξένους Οίκους όπως συμπληρώματα διατροφής, υγείας και ευεξίας, καθημερινής προσωπικής και οικογενειακής φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς.

Κυρίως, όμως, αντανακλά την προσπάθεια μίας ελληνικής εταιρείας, κόντρα στις δύσκολες συγκυρίες της κρίσης, να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί, να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να αποτελέσει ένα ακόμα success story της ελληνικής επιχειρηματικότητας  και της ελληνικής ψυχής.

photo 1 web

photo 3 web

photo 4 web

photo 5 web

PNP LOGO - OIKOI

TAGS: