Εκδήλωση με θέμα την επιστροφή στο σχολείο από την Power Health

MY MEAL 02 05 2018

Η νέα σχολική χρονιά άρχισε, και μαζί με τις γεμάτες τσάντες των παιδιών μας, γέμισαν και οι δικές μας καρδιές με σκέψεις και συναισθήματα.

Συγκίνηση για το νέο ξεκίνημά τους, αγωνία για το πώς θα ανταποκριθούν στις νέες υποχρεώσεις τους, περηφάνια για τις πρώτες τους σχολικές επιτυχίες, υποσχέσεις για αλλαγές σε πράγματα και καταστάσεις που την προηγούμενη σχολική χρονιά μάς  ταλαιπώρησαν και δημιούργησαν τριβές.

Η Power Health σε συνεργασία με το on line φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr   διοργανώνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, την εκδήλωση #mammyiambacktoschool.

Holistic Summer Beauty

Εισηγήτρια της εκδήλωσης θα είναι η δρ Γιούλη Μπαλίκου. Η κα Μπαλίκου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με ειδίκευση στην οικογενειακή θεραπεία.

Μεταξύ των θεμάτων θα συζητήσουμε:

  • Πώς θα μετατρέψουμε την επιστροφή στα σχολεία σε μία από τις πιο διασκεδαστικές περιόδους της χρονιάς.
  • Πώς θα συνδεθούμε περισσότερο με τα παιδιά μας για να αποφύγουμε τις μονολεκτικές απαντήσεις όταν τα ρωτάμε πως πέρασαν στο σχολείο.
  • Πώς θα αποφύγουμε τους καυγάδες και τις γκρίνιες της βραδινής και πρωινής προετοιμασίας.
  • Πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αποκτήσουν καλές συνήθειες διαβάσματος.
  • Πώς θα προλάβουν οι μαμάδες να τα κάνουν όλα, χωρίς να χάσουν τον έλεγχο.

Την εκδήλωση, εκτός από τους δημοσιογράφους και γνωστές mama bloggers, θα παρακολουθήσουν και δέκα <10> τυχερές μαμάδες που θα προκύψουν από social διαγωνισμούς της Power Health και του ofarmakopoiosmou.gr

TAGS: