Ένα ευχαριστώ… όμορφο σαν ζωγραφιά

eke_sxoleio_peramatos

Με μία ιδιαίτερα θερμή επιστολή και έναν έπαινο όμορφο σαν ζωγραφιά, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περάματος ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Power Health για τη στήριξη που προσφέρει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα ευχαρίστησε εκ βάθους καρδιάς  την Πρόεδρο της εταιρίας κα Λιλή Περγαντά, για τη γενναιόδωρη προσφορά στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου, την αγάπη, την προθυμία και τη στήριξη που δείχνει με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Στόχος της Power Health είναι να παρέχει στα παιδιά τις ιδανικές συνθήκες καθημερινότητας, και με τη βοήθειά της στέκεται αρωγός σε αυτό το έργο, έχοντας αναλάβει αποκλειστικά τη σίτιση των μαθητών,  προσφέροντας γεύματα για όλη τη σχολική περίοδο καλύπτοντας τρία γεύματα ημερησίως, ενώ συμπληρώνει τη διατροφή τους με συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, όπως Βιταμίνη C και πολυβιταμίνες.

Η Power Health ανέπτυξε για μία ακόμα χρονιά, έντονη κοινωνική δράση, αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες Κοινωνικής Υπευθυνότητας και υποστηρίζοντας εμπράκτως όσους έχουν ανάγκη.

Η εταιρεία έχει υοθετήσει την ένοια της Κοινωνικής Προσφοράς ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές που δίνουν έμφαση στην εξέλιξη της κοινωνίας μας.

Όραμα της Power Health είναι οι δράσεις της να αγγίζουν όλο και περισσότερους ανθρώπους και να ανοίγουν ορίζοντες για το μέλλον τους.

epenos_powerhealth

TAGS: