Ο Ελευθέριος Πετρούνιας στο λανσάρισμα των νέων προϊόντων της Power Health

Screenshot_1

Ο Ελευθέριος Πετρούνιας παρευρέθηκε ως brand ambassador της αθλητικής σειράς Power of Nature Sport Series στην παρουσίαση των νέων προϊόντων της  εταιρίας  για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020.

Το Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης βρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Theoxenia Palace στην Κηφισιά και μίλησε τόσο για την αθλητική σειρά προϊόντων της εταιρίας, τα οποία εκπροσωπεί, όσο και για τη δική του στάση ζωής και νοοτροπία.

Αναφερόμενος στις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουν, ο Λευτέρης ξεκίνησε την εμψυχωτική ομιλία του με μια αναδρομή στο παρελθόν εξιστορώντας το δικό του δύσκολο μονοπάτι προς την επιτυχία. Αναφέρθηκε στις αποτυχίες που συνάντησε, οι οποίες τελικά αντί να τον ρίξουν τον ανέβασαν στο ψηλότερο βάθρο.

Η ομιλία του έκλεισε με μία πρόταση που αυτούς τους καιρούς αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Ότι με πίστη στον εαυτό μας και στοχοπροσήλωση μπορούμε όλοι να καταφέρουμε τα πάντα!

Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης της εταιρίας των νέων κωδικών και προϊόντων της για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2020.

TAGS: