Πρώτη…επίσημη παρουσίαση από την Power Health της σειράς Size One στο Ledra Mariott

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε μία όμορφη, ζεστή και φιλική βραδιά πραγματοποιήθηκε από την Power Health η επίσημη παρουσίαση της σειράς των αδυνατιστικών προϊόντων Size One, τη Δευτέρα 12  Μαρτίου στο ξενοδοχείο Ledra Mariott. Περισσότεροι από 500 φαρμακοποιοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν το παρών στην όμορφη αυτή εκδήλωση της Power Health.

Οι επιστήμονες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης, κα Ζαμάνη και κος Θεωδοράτος, αναφέρθηκαν στα φυσικά συστατικά, τις ιδιότητες, τις κλινικές μελέτες και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κος Κοκοσιούλης του τμήματος Μάρκετινγκ, ο οποίος  εστίασε στο ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών, above και below the line, για την καλύτερη προώθησή τους στην αγορά. Ο κος Κοσάρης, Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, επικεντρώθηκε στο διπλό ρόλο, του επιστήμονα και επιχειρηματία, στον οποίο καλείται να ανταποκριθεί ο Έλληνας φαρμακοποιός, σήμερα, καθώς και τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας να εξελίσσεται, να αναπτύσσεται και να επενδύει σε νέα προϊόντα. Φυσικά, την όμορφη αυτή εκδήλωση πλαισίωσε με την παρουσία της κα Ελένη Πετρουλάκη-Ivic, η οποία επισήμανε την ταύτιση της δικής της φιλοσοφίας για το αδυνάτισμα και το ευ ζην με τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της Power Health που έχει τη χαρά και την τιμή να εκπροσωπεί.

Την εκδήλωση έκλεισε η Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Power Health κα Λιλή Περγαντά, η οποία αρχικά  ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους. Επίσης, τόνισε ότι η οικονομική κρίση πρέπει να ληφθεί ως πρόκληση για ανάπτυξη και δημιουργία και εστίασε στην ανάγκη στήριξης του Ελληνικού Φαρμακείου, δηλώνοντας για μια ακόμη φορά τη συνειδητή επιλογή της Power Health να διαθέτει τα προϊόντα της αποκλειστικά και μόνο στο Φαρμακείο. Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν τον υπέροχο μπουφέ ανταλλάσσοντας τις απόψεις τους και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις  και βέβαια με δώρα, προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης…

TAGS: