Η Power Health συμμετέχει στην ERGO MARATHON EXPO 2019

marathon

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής συμμετέχει στην ERGO MARATHON EXPO 2019, η οποία θα  λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου ( ΠΡΩΗΝ TAE KWOW-DO).

H ERGO MARATHON EXPO 2019 η οποία αποτελεί τη  μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς έρχεται για ακόμα μία χρονιά να επιβεβαιώσει την τεράστια φήμη της και να αποτελέσει πόλο έλξης δεκάδων χιλιάδων αθλητών και φαν του ευρύτερου κλάδου. Φέτος μάλιστα η προσέλευση αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση στο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας συμβαδίζει επίσης με την αύξηση του αριθμού εκθετών και επισκεπτών και επιβεβαιώνει τη δυναμική της έκθεσης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 2018 το παρών έδωσαν περισσότεροι από 75.000 επισκέπτες και αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου.

Η Power Health θα έχει δυναμική παρουσία μέσα από ένα υψηλών προδιαγραφών περίπτερο, στο οποίο συμμετέχοντες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να  δοκιμάσουν, αλλά και να εφοδιαστούν με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που καλύπτουν καθημερινές αλλά και εξειδικευμένες ανάγκες υγείας, πνευματικής και σωματικής ευεξίας.  Η ομάδα της Power Health θα είναι στη διάθεσή τους να ενημερώσει αναλυτικά αλλά και να προτείνει, μέσα από μία μεγάλη γκάμα, εξειδικευμένα συμπληρώματα και διατροφικές επιλογές που ανταποκρίνονται  στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

Το κοινό που θα επιλέξει να επισκεφθεί την έκθεση το τριήμερο 6-7-8 Νοεμβρίου θα έχει επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθεί και για την Power of Nature Sport Series, η οποία αποτελεί μία νέα, διαφορετική προσέγγιση στην αθλητική διατροφή. Στόχος της σειράς αυτής είναι να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες του αθλητή και του αθλούμενου με φυσικές, καθαρές, αποτελεσματικές συνθέσεις που κλείνουν όλη την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας στα συμπληρώματα διατροφής.

Στο πλαίσιο της ERGO MARATHON EXPO 2019, θα διοργανωθούν θεματικές παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του αθλητικού κλάδου και έχουν ως στόχο την παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών από τις συμμετέχουσες εταιρίες των ευρύτερων κλάδων αθλητισμού, fitness, υγείας, διατροφής, τουρισμού.

Η ERGO MARATHON EXPO 2019 αποτελεί μία θαυμάσια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, να μυηθούμε στον υπέροχο κόσμο των sports & hobbies και να προσφέρουμε στον εαυτό μας μία μοναδική εμπειρία, να αγαπήσουμε τον αθλητισμό, να εντάξουμε την άσκηση στη ζωή μας και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

TAGS: