Το Φαρμακείο της Φύσης στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ

logo-VA

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο 13-14/4 το εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα “Προϊοντικό  μίγμα και εξειδικευμένες υπηρεσίες” για Στελέχη Φαρμακείου που διοργανώνουν από κοινού το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και το δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies.

Έμπειροι εκπαιδευτές και εκπρόσωποι εταιρειών –leaders στην αγορά των καλλυντικών και των συμπληρωμάτων διατροφής– μοιράστηκαν την υψηλή τεχνογνωσία τους με τους συμμετέχοντες και μετέδωσαν γνώσεις και δεξιότητες που θεωρούνται απαραίτητες στο σύγχρονο φαρμακείο.

H κα Έρση Κλημεντίδου, Διευθύντρια του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Power Health μύησε τους σπουδαστές στα μυστικά των συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού φαρμακείου.

image00003

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η νομοθεσία των συμπληρωμάτων διατροφής, οι τρόποι διάθεσής τους μέσα από το φαρμακείο, αλλά και το γεγονός ότι τα συμπληρώματα διατροφής της Power Health αποτελούν ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υγείας, που προλαμβάνουν ή/και θεραπεύουν ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας και βελτιώνουν τη δύσκολη καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, κ. Ν. Καστρινάκης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Advance Pharmacies, κ. Π. Γιαννίτσης, ευχαρίστησαν θερμά τους ομιλητές και τους εκπροσώπους των εταιρειών για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην επιτυχία του εκπαιδευτικού προγράμματος και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να πρωτοπορούν, με στόχο τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων επαγγελματιών με άρτιο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο.

TAGS: