Το φυσικό ‘’αντιβιοτικό’’ του 21ου αιώνα σε επίσημη παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη από την Power Health

S43_0489

Η επανάσταση στην αντιβίωση… έφτασε μέχρι και τη Θεσσαλονίκη, αφού εκεί πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Oliviotic, το φυσικό ‘’αντιβιοτικό από την Power Health, για τη Βόρεια Ελλάδα.

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace διοργανώθηκε  επιστημονική εκδήλωση με θέμα ’’Φύλλα ελιάς, το φυσικό αντιβιοτικό του 21ου αιώνα’’.
Ομιλητές ήταν ο Dr. Γεώργιος Διονέλης, (Πνευμονολόγος, Διευθυντής της μονάδας ειδικών λοιμώξεων και διάχυτων νοσημάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία), ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο κoς Γιώργος Μανουσάκης, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου και συν-συγγραφέας του βιβλίου ‘’Φύλλα ελιάς, ασπίδα υγείας’’.
Οι διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίου στην ομιλία τους αναφέρθηκαν μέσα από μία εμπεριστατωμένη επιστημονική ανάλυση στο ευρύτατο φάσμα ιδιοτήτων και δράσεων των φύλλων της ελιάς στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Ακολούθησε η παρουσίαση του πρωτοποριακού προϊόντος Oliviotic από τη δ/τρια του R&D κα Έρση Κλημεντίδου, η οποία επισήμανε πως η Power Health συνεχίζει παρά τους δύσκολους καιρούς να επενδύει σε νέα προϊόντα και να πρωτοπορεί φέρνοντας  πρώτη το φυσικό ‘’αντιβιοτικό’’ στο ελληνικό φαρμακείο και στην ελληνική οικογένεια.
Στον αναντικατάστατο, και ταυτόχρονα πολυδιάστατο ρόλο του Έλληνα φαρμακοποιού, καθώς και στην αναγκαιότητα αύξησης της δυναμικής του ελληνικού φαρμακείο  αναφέρθηκε ο κος Αντώνης Κοσάρης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power Health τονίζοντας τη ‘’διαπροσωπική’’ σχέση που έχει αναπτύξει η Power Health για πάνω από 3 δεκαετίες με το ‘’φαρμακείο της γειτονιάς’’. Επίσης, επισήμανε τη συνεχή επένδυση της Power Health σε παροχές και υπηρεσίες που ενισχύουν το έργο του ελληνικού φαρμακείου αναδεικνύοντας τόσο την επιστημονική, όσο και την επιχειρηματική του διάσταση.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία με πάνω από 140 άτομα να δίνουν το παρών σε μία βραδιά που δημιούργησε νέες προσδοκίες και δυναμικές για την πορεία του ελληνικού φαρμακείου. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε cocktail με ελληνικό κρασί και μεσογειακές γεύσεις που απόλαυσαν μέχρι αργά οι καλεσμένοι.

 

S43_0500

TAGS: