Το φυσικό αντιβιοτικό του 21ου αιώνα σε πρώτη επίσημη παρουσίαση από την Power Health

DSC_4137

DSC_442631 χρόνια πρωτοπορίας συναντούν μία παράδοση χιλιετιών για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο προϊόν που θα αλλάξει όλα όσα ξέρουμε για την αντιβίωση.Το ευλογημένο δέντρο της Ελιάς που έχει ταυτιστεί άρρηκτα με την ελληνική παράδοση, δε σταματάει να μας εκπλήσσει με τις ευεργετικές ιδιότητές του. Πλήθος ερευνών αποδεικνύουν ότι τα συστατικά των φύλλων της ελιάς έχουν μικροβιοκτόνα δράση στις λοιμώξεις του άνω αναπνευστικού, για αυτό και έχει χαρακτηριστεί ως το φυσικό αντιβιοτικό του 21ου αιώνα.

Η Power Health, η ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας, πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά, αξιοποιώντας την επαναστατική δράση των φύλλων της ελιάς στις λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Αυτό ήταν, άλλωστε, το θέμα της επιστημονικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Power Health, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στο Μουσείο Γουλανδρή.Ομιλητές ήταν ο Dr. Βασίλειος Τζωτζές MD, Ph (Ειδικός γενικός Ιατρός – Χημικός), και ο Dr. Γεώργιος Διονέλης, (Πνευμονολόγος, Διευθυντής της μονάδας ειδικών λοιμώξεων και διάχυτων νοσημάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία). Οι διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίου στην ομιλία τους με θέμα ’Φύλλα ελιάς, το φυσικό αντιβιοτικό του 21ου αιώνα’’ μέσα από μία εμπεριστατωμένη επιστημονική ανάλυση αναφέρθηκαν στο ευρύτατο φάσμα ιδιοτήτων και δράσεων στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Ακολούθησε η παρουσίαση του πρωτοποριακού προϊόντος Oliviotic από την Δ/τρια του R&D κα Έρση Κλημεντίδου η οποία επισήμανε πως η Power Health συνεχίζει την παράδοσή της να καινοτομεί φέροντας πρώτη το φυσικό ‘’αντιβιοτικό’’ στο ελληνικό φαρμακείο και στην ελληνική οικογένεια. Μία μοναδική σύνθεση με εκχύλισμα από τα φύλλα της ελιάς, το Olivactive® (τιτλοδοτημένο σε 20% ελαιοευρωπαΐνη). Ο φυσικός τρόπος αντιμετώπισης των λοιμώξεων του άνω αναπνευστικού, χωρίς τις παρενέργειες που προκαλεί η ‘’κλασική αντιβίωση’’. Το Oliviotic αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο αντιμετώπισης του κοινού κρυολογήματος/γρίπης, των λοιμώξεων του άνω αναπνευστικού, όπως αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, λαρυγγίτιδα, ιγμορίτιδα, ωτίτιδα, επιχείλιο έρπη, καθώς και των λοιμώξεων των αυτιών και των ματιών.

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power Health κος Αντώνης Κοσάρης αναφέρθηκε στον αδιαπραγμάτευτο ρόλο του Έλληνα φαρμακοποιού που καθορίζεται από το τρίπτυχο επιστήμονας-άνθρωπος-επιχειρηματίας. Η αναφορά του σε επίσημα στοιχεία έρευνας που δηλώνουν την άνοδο των Σ.Δ. τόνισε ότι ισχυροποιούν τη θέση του φαρμακοποιού στο ελληνικό επιχειρείν αλλά και στην καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας. Επίσης, τόνισε πως η Power Health αποτελεί μία ελληνική εταιρεία που επενδύει στην υψηλή ποιότητα τόσο των προϊόντων της, όσο και των υπηρεσιών της. Επισήμανε ότι η Power Health θα συνεχίσει να εδρεύει στην Ελλάδα και να επενδύει στους ανθρώπους της, την ελληνική οικογένεια και το ελληνικό φαρμακείο.

Το δυναμικό παρών έδωσαν 220 φαρμακοποιοί σε μία βραδιά που εξελίχθηκε σε ‘’ανασύνταξη δυνάμεων του ελληνικού φαρμακείου’’. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν θερμά και εκπρόσωποι από το χώρο των ΜΜΕ. Η όμορφη εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και έκλεισε με cocktail, ελληνικό κρασί και μεσογειακές γεύσεις που απόλαυσαν μέχρι αργά οι καλεσμένοι.

DSC_4535

DSC_4195

DSC_4523

DSC_4426

DSC_4504

DSC_4171

TAGS: