Αντιφθειρικά (Anti-lice) shampoo & spray

flerianna_protector
vitamins_pedia_read_more_gr

Ψείρες τέλος…με fleriana

Αγαπάνε το σχολείο. Είναι κοινωνικές, τους αρέσει το παιχνίδι, τρελαίνονται για κατασκηνώσεις, και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδικά κεφαλάκια, χωρίς να κάνουν διακρίσεις σε καθαρά ή… λιγότερο καθαρά! Με 6 πόδια που μοιάζουν με αγκίστρι και τεράστια επιμονή, κολλάνε πάνω στο τμήμα της τρίχας κοντά στο κρανίο και διαιωνίζουν το είδος τους με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, 6 φορές την ημέρα, προκαλώντας έντονο κνησμό (φαγούρα). Οι ψείρες είναι ο φόβος και ο τρόμος για παιδιά και μεγάλους.

Με φυσικά ενεργά συστατικά

Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι

Το Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από τις ψείρες. Με το φυσικό μόριο PMDBRO που περιέχει (μόριο που περιέχεται στον ευκάλυπτο της λεμονιάς- eucalyptus citriodora) απωθεί τις ψείρες και αποτρέπει την αποίκησή τους στο τριχωτό της κεφαλής και την εναπόθεση αυγών σε αυτή.

 • Με έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 • Εξαιρετικά αποτελεσματικό
 • Δεν λαδώνει τα μαλλιά
 • Διαρκεί 8 ώρες
 • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 2 ετών και άνω

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν

Το Fleriana φυσικό σαμπουάν για τις ψείρες είναι μία ολοκληρωμένη φυσική λύση για την απομάκρυνση της ψείρας και της κόνιδας από το τριχωτό της κεφαλής. Καινοτόμα φόρμουλα, από φυσικές πρώτες ύλες με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στο 100% από την πρώτη εφαρμογή.

Η άμεση δράση του βασίζεται στο μίγμα φυτικών ελαίων από καρύδα (Coco nucifera) που περιέχει, το οποίο έχει την ικανότητα να εμποδίζει τις αναπνευστικές οδούς της ψείρας, αλλά και της κόνιδας, με αποτέλεσμα αυτές να πεθαίνουν με ασφαλή τρόπο από ασφυξία.

Χάρη στο μηχανικό τρόπο δράσης του προϊόντος, οι ψείρες και τα αβγά τους δε δημιουργούν κάποια αντίσταση στα φυσικά αυτά συστατικά. Είναι ένα υποαλλεργικό, ασφαλές, μη τοξικό, φιλικό στο περιβάλλον, χωρίς parabens, αλκοόλ ή άλλα συστατικά που πιθανόν δημιουργούν αλλεργίες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά συστατικά κι έτσι φροντίζει τα μαλλιά αφήνοντας μία δροσερή και καθαρή αίσθηση.

 • Πιστοποίηση CE- Ιατροτεχνολογικό προϊόν
 • Κλινικά αποδεδειγμένο βάσει in vivo κλινικών μελετών ότι εξοντώνει τις ψείρες και τις κόνιδες
 • Δρα σε 15’ λεπτά
 • Εμποδίζει την αναπαραγωγή τους και εξασφαλίζει θεραπεία σε βάθος χρόνου
 • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από τον 6ο μήνα της ηλικίας τους
 • Με 2 τρόπους εφαρμογής (σε υγρά και σε στεγνά μαλλιά)
 • Χωρίς parabens, alcohol ή άλλα συστατικά που πιθανόν δημιουργούν αλλεργίες

Ενεργά συστατικά

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν

Coconut oil (Coco nucifera)

Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι

PMDBRO (Eucalyptus citriodora)

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν

ΜΕΘΟΔΟΣ Α: ΣΕ ΥΓΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΒΗΜΑ 1: Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και εφαρμόστε αρκετή ποσότητα από το προϊόν (25ml σε κοντά μαλλιά, 50ml σε μακριά μαλλιά) σε υγρά μαλλιά κάνοντας έντονο μασάζ. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 15’ για να πεθάνουν οι ψείρες και 45’ για να σιγουρευτείτε ότι έχουν πεθάνει και οι κόνιδες.

ΒΗΜΑ 2: Μετά την πάροδο των 15’, οι ψείρες έχουν αποκολληθεί από την τρίχα και έχει καταστραφεί η κολλώδης ουσία που περιβάλλει την κόνιδα. Χωρίστε τα μαλλιά σε  τμήματα και χτενίστε κάθε τμήμα προσεχτικά ξεκινώντας από όσο γίνεται πιο κοντά στο δέρμα της κεφαλής. Χτενίζοντας αφαιρέστε τις ψείρες και τις κόνιδες. Αφού τις έχετε απομακρύνει ξεπλύνετε τα μαλλιά με νερό.

ΜΕΘΟΔΟΣ Β: ΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ

ΒΗΜΑ 1: Το προϊόν δεν αφήνει κατάλοιπα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ‘leave on’ προϊόν σε στεγνά μαλλιά χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και απλώστε αρκετή ποσότητα από το προϊόν (25ml σε κοντά μαλλιά, 50ml σε μακριά μαλλιά) σε στεγνά μαλλιά κάνοντας μαλακό μασάζ.

ΒΗΜΑ 2: Μπορείτε να ξεπλύνετε το προϊόν μετά από οχτώ ώρες ή την επόμενη ημέρα. Χρησιμοποιήστε το χτενάκι για να αφαιρέσετε τα παράσιτα.

 Για να αποφευχθεί η περίπτωση προσβολής από ψείρες ξανά μετά τη θεραπεία εφαρμόστε προληπτικά το προϊόν μετά από μια εβδομάδα.

Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι

Ψεκάστε το προϊόν καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής. Μετά από 8 ώρες θα ήταν δόκιμο να απομακρυνθεί το προϊόν.

Περιεχόμενο

Fleriana Αντιφθειρικό Σαμπουάν & ειδικό χτενάκι: 100ml
Fleriana Αντιφθειρικό Προστατευτικό Σπρέι: 100ml