Καταξιωμένοι Food Bloggers ανακάλυψαν την πιο Healthy&Tasty πλευρά της απόλαυσης

IMG_2972

Οι συνταγές τους  μας  ανοίγουν την όρεξη  και οι φωτογραφίες τους μας ταξιδεύουν. Έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με τη μαγειρική και διακρίνονται για την αυθεντική αγάπη που έχουν για το φαγητό.  Για τους ίδιους δεν είναι μία ανάγκη επιβίωσης, αλλά μία καθημερινή απόλαυση που μπορεί να πάρει «απογειωτικές» διαστάσεις και να μας προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες  που καταφέρνουν να «γαργαλήσουν» τουλάχιστον 3 από τις 5 αισθήσεις μας. Φυσικά, δεν είναι άλλοι από τους αγαπημένους  μας  food bloggers. Έτσι με μεγάλη χαρά, και όπως ήταν αναμενόμενο, η Power Health φιλοξένησε καταξιωμένους bloggers με αφορμή  την παρουσίαση των απολαυστικών σνακ και γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας, Healthy&Tasty.

H σειρά Healthy &Tasty  φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και καινοτομίας της Power Health, της πρωτοπόρου εταιρίας φυσικών προϊόντων υγείας στην Ελλάδα. Όραμα της,  να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές πρακτικές, γευστικές και ισορροπημένες λύσεις μέσα από μία σειρά υγιεινών διατροφικών  προτάσεων που εγγυώνται:

  • Φυσικά συστατικά
  • Υπέροχη γεύση
  • Λίγες θερμίδες
  • Ισορροπία θρεπτικών συστατικών

IMG_2960

Οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν όλη τη σειρά που περιλαμβάνει τα παρακάτω: My Meal Bar υποκατάστατο γεύματος, My Meal Vegetarian, υποκατάστατο γεύματος για Vegeterians,  My Protein Bar, τις πρώτες αλμυρές μπάρες με γεύση Pizza και Cheese,  My Balance Bar, τις γλυκές μπάρες της σειράς σε δύο ξεχωριστές γεύσεις, Lemon Pie και  Crunchy Caramel, το  Breakfast Time, νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη με γεύση βανίλια, Biscoteins, μπισκότα πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες σε έξι <6>  απολαυστικές γεύσεις,  All Good  Crisps, τα φουρνιστά πατατάκια σόγιας και το  Perfect Balance Bread, φέτες ψωμιού χαμηλές σε σάκχαρα και υψηλές σε πρωτεΐνες.

Κλείνοντας, θα θέλαμε  να τους  ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και την ευκαιρία που μας δόθηκε να γνωριστούμε και, μέσα σε μία όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα, να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναπτύξουμε μία σχέση φιλίας και συνεργασίας.

IMG_2917

TAGS: