Ο Λάμπρος Βακιάρος σε μια Healthy&Tasty συνεργασία

MY MEAL 02 05 2018

Healthy&Tasty, η σειρά με τα απολαυστικά σνακ και γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας της Power Health, ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον αγαπημένο Έλληνα Master Chef 2017, Λάμπρο Βακιάρο.

Ο ταλαντούχος Λάμπρος, εκτός από το προφανές μαγειρικό του ταλέντο που τον οδήγησε στη νίκη του διαγωνισμού μαγειρικής και το οποίο ξεδιπλώνει καθημερινά στη «Φωλιά των Κου Κου» στο  Star, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς.  Έχει καταφέρει να συνδυάσει το πάθος του για τη μαγειρική και τη γυμναστική αποδεικνύοντας ότι το φαγητό αποτελεί μία διατροφική επιστήμη που μπορεί να είναι παράλληλα μία δημιουργική διαδικασία και υψηλή γαστρονομική τέχνη, αλλά και το καύσιμο που ενεργοποιεί τον οργανισμό μας, επιδρά στην  υγεία μας,  τις επιδόσεις, τη διάθεση και  συμβάλλει στη μακροζωία.

IMG_8271-2

Δεν  είναι λοιπόν τυχαίο, ότι επιλέχτηκε από την κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής για να εκπροσωπήσει τη σειρά  Healthy & Tasty. Τα προϊόντα της σειράς Ηealthy&Tasty  συνδυάζουν τη γευστική απόλαυση με φυσικά συστατικά, στις ιδανικές αναλογίες, που «τρέφουν», μεταφορικά και κυριολεκτικά τον ανθρώπινο οργανισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Ηealthy&Tasty  αποτελείται από υγιεινά σνακ και γεύματα, υψηλά σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες,  χαμηλά σε θερμίδες, εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και με την ιδανική αναλογία υδατανθράκων και λιπαρών. Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και καλύπτουν τις υγιεινές διατροφικές ανάγκες και των πλέον απαιτητικών καταναλωτών.

MY MEAL 02 05 2018

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας είναι ήδη ευρέως διαδεδομένα σε χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική, ενώ η τάση αυτή έχει έρθει τα τελευταία χρόνια με τον πιο δυναμικό τρόπο και στη χώρα μας. Ο λόγος είναι ότι οι Έλληνες καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερο υγιεινά και θρεπτικά σνακ, που θα είναι παράλληλα γευστικά και χορταστικά.

TAGS: