Λευτέρης Πετρούνιας και Power Health μαζί στο δρόμο για το Τόκιο

IMG_9903-LOW2

Ο Λευτέρης Πετρούνιας  αποτελεί  μία μοναδική και ιδιαίτερη περίπτωση Έλληνα αθλητή. Φέτος έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία, που κατέκτησε μέσα στον αιώνα μας τρεις διαδοχικούς τίτλους σε παγκόσμια πρωταθλήματα ενόργανης ανδρών. Είναι φυσικά άξιο αναφοράς ότι κανένας άλλος δεν έχει πετύχει κάτι ανάλογο στην τελευταία εικοσαετία.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα χρυσά μετάλλια, οι νίκες και οι παγκόσμιες  επιδόσεις του που τον κάνουν τόσο ξεχωριστό. Χαρισματικός και προσγειωμένος αποτελεί πρότυπο ανθρώπου και αγωνιστή με αξίες και ήθος και γνήσιο σύμβολο του ελληνικού αθλητισμού  που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στα παγκόσμια δρώμενα.

DSC_9661

Έντιμος, αληθινός, με το καθαρό του βλέμμα κοιτάζει πάντα πιο μακριά βάζοντας στόχους τους οποίους πετυχαίνει με πολύ σκληρή δουλειά, επιμονή και πείσμα, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια και αποδεικνύει ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Στόχος του να γίνεται πάντα καλύτερος, να είναι πάντα πρώτος.

Δεν είναι τυχαίο που η Power Health, η κορυφαία Ελληνική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων υγείας και διατροφής ανανεώνει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο αθλητή ως  brand ambassador.  Στο πρόσωπό του  έχει βρει τον πρεσβευτή της νέας αθλητικής σειράς Power of Nature Sport Series. Η νέα αθλητική σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση και αποτελείται από εξειδικευμένες φόρμουλες υψηλής ποιότητας, καθαρότητας και ασφάλειας. Η Power of Nature  Sport Series  έρχεται να συμπληρώσει τις διατροφικές απαιτήσεις και ανάγκες και απευθύνεται σε όσους αθλούνται  ή έχουν μία έντονη σωματική δραστηριότητα.

Η Power Health και οι άνθρωποί της νιώθουν υπερήφανοι που στηρίζουν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια.  Η δύναμη της ψυχής του μεγάλου αυτού αθλητή και η δύναμη της φύσης συναντιούνται για μία ακόμα φορά με στόχο τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο, την κατάκτηση και άλλων κορυφών που θα μας γεμίσουν αισιοδοξία και υπερηφάνεια.

DSC_9647

TAGS: