Νέα διάκριση για την Power Health Το ‘’φαρμακείο της φύσης’’ στα φαρμακεία του κόσμου

CREATIVE_GREECE

Σε μία εποχή δύσκολων συγκυριών που η ελληνική επιχειρηματικότητα αγωνίζεται να παραμείνει εντός συνόρων, αγωνίζεται, επιμένει και στέλνει το δικό της μήνυμα εκτός συνόρων επενδύοντας στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια. Στο γκρίζο τοπίο μίας Ελλάδας που συνεχώς αμφισβητείται, αχτίδες αισιοδοξίας αρχίζουν να διαφαίνονται από ελληνικές επιχειρήσεις που διεκδικούν και κερδίζουν τη δική τους θέση στις ξένες αγορές.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 21  Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» βραβεύτηκαν οι πλέον εξωστρεφείς επιχειρήσεις της χώρας. Η Power Health, η ελληνική εναλλακτική εταιρεία που πρώτη έκλεισε τη δύναμη τη φύσης σε προϊόντα υγείας υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας  τιμήθηκε με το βραβείο επιχειρηματικής αριστείας ‘’Creative Greece Awards 2017’’ Η Ελλάδα της εξωστρέφειας”, που διοργάνωσε η Active Business Publishing.

Με βασικό πάντα πυλώνα την ελληνική αγορά, η Power Health αναδεικνύεται σε εξαγωγική δύναμη με συνθέσεις που σχεδιάζουν Έλληνες επιστήμονες του τμήματος R&D πολλές από τις οποίες είναι μοναδικές και κατοχυρωμένες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Πλέον, το φαρμακείο της φύσης έχει πάρει διαβατήριο για τις αγορές της Κύπρου, της Αλβανίας, της Ρουμανία, της Βουλγαρίας του Βελγίου,  της Μάλτας και του Λιβάνου ανταγωνιζόμενη επάξια ξένους μεγάλους οίκους. Με στόχο να ενισχυθούν οι εξαγωγές και να επεκταθούν και σε οικονομικά εύρωστες χώρες της  Βόρειας Ευρώπης η Power Health επιβεβαιώνει το γεγονός ότι εκτός από ελληνική εταιρεία με φυσικά προϊόντα υγείας, αποτελεί μία υγιή επιχείρηση με όραμα, συνέπεια και συνεχή εξέλιξη.

Διαθέτει πάνω  120 κωδικούς, οι οποίοι κατατάσσονται σε 4 βασικές κατηγορίες, σκευάσματα για το κρυολόγημα, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και πολυβιταμίνες τόνωσης, προϊόντα για την απώλεια και τον έλεγχο του βάρους.

Η βραδιά αυτή όμως, είχε ένα ακόμα μήνυμα, την ανάγκη στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ώστε κάθε επιχείρηση που θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, να συμβάλλει στη μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της οικονομίας,  να είναι όχι μόνο βιώσιμη αλλά και ισότιμη με τους ανταγωνιστές της στις διεθνείς αγορές.

TAGS: