Σε νέα εποχή περνάει η Power Health με σύμμαχο πάντα, τη Δύναμη Της Φύσης!

LOGOS ARTHRA

Με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο άνοιξε τη νέα χρονιά η Power Health εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία της. Με αφορμή την παρουσίαση των νέων προϊόντων για την άνοιξη και το καλοκαίρι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, η διοίκηση της εταιρείας επιφύλασσε μία έκπληξη για τους ανθρώπους της εταιρείας, αποκαλύπτοντας τους νέους στόχους που θα την καταστήσει ακόμα πιο ισχυρό φύλλο στο χώρο των φυσικών προϊόντων.

Η αυλαία για το 2019  άνοιξε με τη Λιλή Περγαντά, ιδρύτρια και πρόεδρο της εταιρείας, η οποία έκανε μία αναδρομή στο ξεκίνημα της εταιρείας, τις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και στο πείσμα, την αγάπη στον άνθρωπο και την πίστη στο όραμά της να κάνει τη φύση σύμμαχο πρόληψης και θεραπείας σε καθημερινά προβλήματα υγείας, αξίες που καθιέρωσαν την Power Health ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο της.

Μία εταιρεία η οποία αποτελεί  ένα ζωντανό οργανισμό που θέλει να ανανεώνεται, να έχει νέες ιδέες, να παραμένει δραστήρια και να αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες που δημιουργεί η καθημερινότητά μας. Και αυτό επιτυγχάνεται με τη φρεσκάδα και το καινούργιο που φέρνουν τα νιάτα είπε η Λιλή Περγαντά, αναφερόμενη  με ιδιαίτερη χαρά στα δύο της παιδιά το Γιάννη και το Θεοδόση που πλέον έχουν εισέλθει δυναμικά μετά το πέρας των σπουδών τους στην ομάδα και αποτελούν τη συνέχειά της.

Metonomasia power health 02

Τη σκυτάλη πήρε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος επισήμανε ότι η Δύναμη της Φύσης αποτελεί το πρωταρχικό ‘’συστατικό΄΄ για τη δημιουργία προϊόντων που δεν άπτονται μόνο του τομέα της υγείας, αλλά επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου, καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων.

Με υπερηφάνεια ο κος Κοσάρης ανακοίνωσε ότι το όραμα της Λιλής Περγαντά εξελίσσεται και μετουσιώνεται σε προοπτική ανάπτυξης δίνοντας πνοή σε ένα ακόμα τολμηρό εγχείρημα που θα οδηγήσει την εταιρεία στην επίτευξη της αποστολής της, να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον καταναλωτή, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Με τη φύση κινητήρια δύναμή της, η Power Health θα μετονομαστεί σε Power Of Nature! Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και συγκίνηση οι άνθρωποί της ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης να πάνε την εταιρεία ακόμα πιο ψηλά, συνεχίζοντας την ήδη επιτυχημένη πορεία της.

Με πάθος, όραμα, αγάπη και διάθεση να κατακτήσουν και άλλες κορυφές, οι άνθρωποι της εταιρείας που πρώτη πίστεψε στη δύναμη της φύσης και των συμπληρωμάτων διατροφής, δεσμεύτηκαν να αποτελέσουν τους πρέσβεις του φαρμακείου της φύσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

POWER OF NATURE logo

TAGS: