Νέα καμπάνια από την Power Health: Βρες που είναι κρυμμένο το Energy Now και δώσε στον Αργύρη Κουρασμένο τη χαμένη του ενέργεια.

Λίγο πολύ, όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν… Αργύρη Κουρασμένο. Τον πρωταγωνιστή της νέας interactive καμπάνιας που πραγματοποιεί η Power Health και τρέχει… στη σελίδα της Power Health στο facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό radio Athens DeeJay 95,2 στην πιο… energy now εκπομπή, Πρωινό του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

Ο Αργύρης Κουρασμένος είναι ένας νέος άνθρωπος, με τα χόμπι του, τα ενδιαφέροντά του, τη δουλειά του, τα φιλαράκια του, την κοπέλα του. Η κούραση, όμως, και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν τον αφήνουν να ζήσει και να χαρεί ό,τι του φέρνει η κάθε μέρα. Και είναι φυσικό, αφού έχει χάσει την ενέργειά του και η ψυχολογία του έχει πέσει. Γι’ αυτό χρειάζεται επειγόντως Energy Now! To φυσικό, τονωτικό… άμεσης δράσης που τονώνει σώμα και διάθεση στη στιγμή, Περιέχει Guarana και Yerba Mate δύο φυσικά τονωτικά που κινητοποιούν τον οργανισμό, με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς να προκαλούν παρενέργειες. Σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Β6, Β12 και το πολύτιμο Q10, το Energy Νοw γίνεται ένας εκρηκτικός συνδυασμός που τονώνει σώμα και διάθεση και σε γεμίζει… στη στιγμή με ενέργεια που κρατάει για ώρες.

Με ένα ευφάνταστο ραδιοφωνικό στο οποίο η κοπέλα και ο κολλητός τού Αργύρη Κουρασμένου παραπονιούνται γιατί είναι… μονίμως κουρασμένος, οι ακροατές του Athens DeeJay καλούνται να βοηθήσουν τον Αργύρη να βρει τη χαμένη του ενέργεια μπαίνοντας στη σελίδα της Power Health στο facebook, κερδίζοντας σούπερ δώρα.

Η καμπάνια περιλαμβάνει μικρά σποτάκια με τον Αργύρη να προτρέπεις τους επισκέπτες να τον βοηθήσουν βρίσκοντας σε ποιο σημείο της… κουζίνας του σπιτιού είναι κρυμμένο το Energy Now, και ήδη μετράει πολλούς fans που θέλουν να τον βοηθήσουν.

TAGS: