Νέα προϊόντα για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα από την Power Health

Τα νέα προϊόντα της Power Health για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα παρουσιάστηκαν σε μία όμορφη εκδήλωση στα γραφεία της εταιρείας σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν που έρχεται. Η Power Health είναι πανέτοιμη με προϊόντα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας μας και στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού μας. Ελληνικές συνθέσεις που αποδεικνύουν ότι πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος… αντιμετώπισης των χειμωνιάτικων συμπτωμάτων αλλά και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Η εκδήλωση είχε παράλληλα και τη μορφή σεμιναρίου με τους επιστήμονες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης να εκπαιδεύουν το τμήμα Πωλήσεων πάνω στα συστατικά και τις ιδιότητες των προϊόντων καθώς και το Τμήμα Μάρκετινγκ που εστίασε στις δημιουργικές προτάσεις και τις ενέργειες προώθησής τους above και below the line.

Η νέα σειρά προϊόντων Power Foods που δημιούργησαν οι επιστήμονες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης αξιοποιεί τρεις ελληνικούς θησαυρούς υγείας, τη Μαστίχα, το Ρόδι και το Ιπποφαές δημιουργώντας τρία μοναδικά προϊόντα που κλείνουν μέσα τους τη δύναμη της ελληνικής φύσης. Η νέα σειρά Power Foods αποτελείται από φυσικές τροφές, οι οποίες από μόνες τους λειτουργούν ευεργετικά στον οργανισμό χάρη στο μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που περιέχουν από τη φύση τους. Τρία μοναδικά προϊόντα η Ελληνική Μαστίχα, το Ρόδι και το Ιπποφαές που θα γίνουν οι… δυναμοτροφές μας. Η Εληνική Μαστίχα θα κάνει πιο.. εύπεπτη την καθημερινότητά μας χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητές της συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Το Ρόδι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες θα μας χαρίσει υγεία ευεξία και υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά μας… ρόδινη, και το Ιπποφαές θα γίνει το… καθημερινό μας πολυτονωτικό, δίνοντας άλλη ώθηση στον οργανισμό μας.

Δύο… επιτυχημένες οικογένειες προϊόντων η πολυβιταμίνη Multi + Multi και η σειρά Βιταμίνη C αποκτούν ένα νέο μέλος.

 Η Multi+multi Kids αποτελεί μία πολυβιταμίνη ειδικά μελετημένη για παιδιά που συμπληρώνει τη διατροφή τους, ενισχύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, βελτιώνει τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη, τονώνει με φυσικό τρόπο τον οργανισμό τους. 

 

 

 

Και η Vita – C for kids που θα γίνει η πιο… αγαπημένη τους πορτοκαλένια συνήθεια. Μία φυσική ασπίδα προστασίας του παιδικού οργανισμού από κρυολόγημα και ιώσεις, που τους χαρίζει παράλληλα ενέργεια και δύναμη.

 

 

Η Power Health αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης σ’ ένα ακόμα νέο προϊόν το Valdrian το οποίο αποτελεί ένα παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης με Βαλεριάνα, το οποίο χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των ήπιων συμπτωμάτων διανοητικού άγχους, καθώς και ως βοήθημα ύπνου.

Υγεία, ευεξία, ενέργεια, άμυνα, τόνωση και προστασία, για να τα βγάλουμε πέρα τις δύσκολες μέρες του χειμώνα από την Power Health, την ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας, που ξέρει να μας φροντίζει εδώ και 3 δεκαετίες.

 

TAGS: