Βράβευση της Power Health για το Oliviotic στα Best in Pharmacy 2019

best_pharmacy

Με την παρουσία  διακεκριμένων προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό χώρο, μελών της κριτικής επιτροπής, ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, η τελετή απονομής των Best in Pharmacy Awards 2019. Η εκδήλωση,  η οποία διοργανώθηκε για 2η συνεχή χρόνια από το Φαρμακευτικό Κόσμο της Boussias Communications επιβράβευσε τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων του χώρου.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα βραβεύθηκαν οι πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες Marketing, Καινοτομίας, Συσκευασίας, Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Πράσινης επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη και το ελπιδοφόρο μέλλον του χώρου στην Ελλάδα.

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων υγείας και διατροφής, βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία το πιο καινοτόμο προϊόν φαρμακείου, με το  Oliviotic. To βραβείο παρέλαβε η κα Πηγή Αθανασίου, Φαρμακοποιός-Scientific Affairs Manager του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Power Health.

Η Power Health καινοτομεί για μία ακόμα φορά, αξιοποιώντας την πολλαπλή δράση του εκχυλίσματος των φύλλων της ελιάς, με το Oliviotic, το οποίο είναι αποτέλεσμα μίας συλλογικής προσπάθειας της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας.  To Oliviotic αποτελεί προϊόν πολυετών ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί για τη δράση του εκχυλίσματος από τα φύλλα της ελιάς, και των περιεχόμενων σε αυτών πολυφαινολών όπως η ελαιοευρωπαϊνη.

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει εκχύλισμα από τα φύλλα της ελιάς, τιτλοδοτημένο σε 20% ελαιοευρωπαΐνη, σε συνδυασμό με όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά που ενισχύουν την τελική του δράση.Το Oliviotic καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ιών και βακτηρίων, ενώ τα μικρόβια δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητα. Πρόκειται για μία συνεργιστική φόρμουλα που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού απέναντι στα συμπτώματα του χειμώνα.

Πυρήνας κάθε κίνησης και επένδυσης για την Power Health αποτελεί η ποιότητα. Από τις πρώτες ύλες που προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες, όλα τα στάδια παραγωγής, συσκευασίας, μέχρι το προϊόν να φτάσει στο φαρμακείο της γειτονιάς και τέλος στα χέρια του καταναλωτή. Έτσι και το Oliviotic παρασκευάζεται με τις πιο εξελιγμένες πρακτικές και τεχνολογίες, σύμφωνα με τους «Κανόνες Καλής Παραγωγής»,  ενώ η  επιλογή φυσικών συστατικών με κλινικά αποδεδειγμένη δράση, αλλά και με επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) εγγυάται ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

TAGS: