Παγκόσμια διάκριση για την Power Health

Με μία ακόμα πρωτιά εμπλούτισε το βιογραφικό της η Power Health η οποία αποτελεί την πρώτη ελληνική εναλλακτική εταιρεία που έχει βραβευτεί με το Αριστείο Επιχειρηματικότητας και Ποιότητας από την Global Trade Leaders Club.

Ο συγκεκριμένος ετήσιος θεσμός παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνώρισης, η έδρα του οποίου βρίσκεται στη Μαδρίτη της Ισπανίας και λειτουργεί εδώ και 22 χρόνια συγκεντρώνει περισσότερα από 7500 μέλη, κορυφαίες επιχειρήσεις, από 95 διαφορετικές χώρες. Κύριος στόχος είναι η προώθηση των εμπορικών συναλλαγών και των ανθρώπινων σχέσεων μεταξύ επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο.

Η Global Trade Leaders Club επιβράβευσε την Power Health για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και την επιχειρηματική της φιλοσοφία και εξέλιξη μέσα από μία πορεία που χαρακτηρίζεται από την πρωτοπορία, τη δημιουργία και την ανταπόκρισή της στις προκλήσεις του επιχειρηματικού γίγνεσθαι.

Μία διάκριση που ανοίγει νέους ορίζοντες για την Power Health μέσα από την οποία θα έχει τη δυνατότητα ανάπτυξης επιχειρηματικών σχέσεων με εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς αντιπροσωπεύοντας επάξια το ελληνικό επιχειρείν.

 

 

 

 

TAGS: