Επίσημη παρουσίαση της κλινικής μελέτης του Oliviotic στο 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο

IMG_3547

Το 28ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός στα δρώμενα της πνευμονολογικής κοινότητας, έλαβε χώρα από τις 12 μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Η Power Health ήταν η μοναδική Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής που συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της κλινικής μελέτης που αφορά το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής Oliviotic.

Στο πλαίσιο  του συνεδρίου, ο τ. Διευθυντής της  Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Σωτηρία“  και επικεφαλής της έρευνας, κ.Γιώργος Διονέλλης, παρουσίασε τη δημοσιευμένη κλινική μελέτη με θέμα την επίδραση της ελαιοευρωπαΐνης (Oliviotic 500mg) στις λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού με ή χωρίς τη συγχορήγηση αντιβιοτικών.

Το Oliviotic αποτελεί την τρανή απόδειξη ότι η συνεργασία της επιστήμης και της φύσης δίνει τη δυνατότητα να δεχόμαστε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών, χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις.

To επιστημονικό τμήμα της Power Health σε συνεργασία με το τμήμα της Ιατρικής ενημέρωσης ήταν εκεί για να κατατοπίσουν την ιατρική κοινότητα σχετικά με τα οφέλη που μπορούν να έχουν οι ασθενείς στις λοιμώξεις του αναπνευστικού επιλέγοντας μια εναλλακτική φυσική και ταυτόχρονα αποτελεσματική λύση.

TAGS: