Παρουσίαση νέων προϊόντων Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018

NEA PROIONTA 08 2018 00

Άνοιγμα αυλαίας, για το φθινόπωρο και το χειμώνα έκανε η Power Health, παρουσιάζοντας σε μία όμορφη εκδήλωση στα γραφεία της εταιρείας τα νέα προϊόντα, καθώς και τη στρατηγική που αφορά τις ενέργειες επικοινωνίας.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Λιλή Περγαντά και ο  Γενικός Διευθυντής Αντώνης Κοσάρης αναφέρθηκαν στη συνεχή προσπάθεια των ανθρώπων της εταιρείας να προσφέρουν υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες σε φαρμακοποιούς και καταναλωτές εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα και την καινοτομία.

Με στόχο να καλύπτει όλο και πιο εξειδικευμένες ανάγκες, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Power Health δημιούργησε τέσσερα νέα καινοτόμα προϊόντα τα οποία αποτελούν συνεργιστικές φόρμουλες  και ένα αμιγές συμπλήρωμα διατροφής, τα οποία  εντάσσονται στη σειρά Platinum Range.

Το Osteorin-K2 αποτελεί ένα διπλό προϊόν για την προστασία από την οστεοπόρωση και τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών, αξιοποιώντας  το ταχύτερα αναπτυσσόμενο παγκοσμίως συστατικό Βιταμίνη Κ2.

Το Think Positive, όπως αναφέρεται και στο όνομά του, εστιάζει στην ανάγκη της θετικής αντιμετώπισης της δύσκολης και απαιτητικής καθημερινότητας. Μία ακόμα καινοτόμα φόρμουλα που αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού  Ροδιόλα το οποίο φημίζεται για την ιδιότητά του να καταπολεμά την κούραση, και την κατάθλιψη.

Η σειρά Classics εμπλουτίζεται με το Selenium το οποίο εντάσσεται στα συμπληρώματα διατροφής των ‘’κλασικών’’ και διαχρονικών συστατικών.

Οι δύο νέες συνεργιστικές φόρμουλες Proeminal και Fertinal εγκαινιάζουν τη νέα γυναικεία σειρά FEMINA από την Platinum Range στοχεύοντας να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες. Το Proeminal αφορά την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου και το Fertinal την ενίσχυση της γυναικείας γονιμότητας.

NEA PROIONTA 08 2018 04

Η νέα σειρά  οργανικών προϊόντων για την ευαίσθητη περιοχή αλλά και τη γυναικεία απόλαυση ‘’YES’’ αποτελεί ένα νέο τομέα ο οποίος εμπλουτίζει τη γκάμα της Power Health.

NEA PROIONTA 08 2018 05

Το Kinderlmmun aποτελεί ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής με πρωτόγαλα (colostrum), β-γλυκάνες, ψευδάργυρο, προβιοτικά, πρεβιοτικά και βιταμίνες D3, C, Β1, Β2, Β6, Β12 για «γερά» παιδιά. Το KinderImmun ενισχύει άμεσα το ανοσοποιητικό τους, υποστηρίζει σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού τους και βοηθάει στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. Δεν περιέχει γλουτένη, ζελατίνη, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών και άνω.

Η Family’s Vitamins αποτελεί τη νέα πρόταση σε αναβράζουσες βιταμίνες σε προσιτή τιμή

 Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε το Τμήμα Marketing επισημαίνοντας τη σημασία των social media στην επικοινωνία με τους καταναλωτές, καθώς και τη στρατηγική της εταιρείας να επενδύσει σε αυτόν τον τομέα, παράλληλα με τα ΜΜΕ.  Η παρουσίαση συνεχίστηκε με το τμήμα Merchandizing και Promotion τα οποία αναβαθμίζονται, συνεχώς παρέχοντας  τις υπηρεσίες τους στο ελληνικό φαρμακείο καθώς και το τμήμα Ιατρικών Επισκεπτών που αποτελεί μία ακόμα επένδυση της εταιρείας.

Και βέβαια, από την παρουσίαση δεν ήταν δυνατό, να λείπει το τμήμα εξαγωγών, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς αναδεικνύοντας  και εδραιώνοντας  την ελληνική καινοτομία και δημιουργικότητα μέσα από τα προϊόντα της Power Health στις διεθνείς αγορές.

Η Power Health παραμένει πιστή στο όραμά της να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το ελληνικό φαρμακείο και την ελληνική οικογένεια,  συνεχίζει να επενδύει στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, μέσα από καινοτόμα, ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα, πάντα από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς.

TAGS: