Παρουσίαση του Oliviotic στην Κύπρο

cyv_0029

H επανάσταση στην αντιβίωση… έφτασε μέχρι και την Κύπρο, αφού εκεί πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Oliviotic, το φυσικό ‘’αντιβιοτικό από την Power Health.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο πολυχωρο “Lemon park” στην Λευκωσία διοργανώθηκε  επιστημονική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του Oliviotic στην Κύπρο, η εκδήλωση διοργανώθηκε από την εταιρία AJVOUROS, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Power Health για την Κύπρο. Ομιλητές ήταν η Dr. Ευανθία Παπαγεωργίου, η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε μέσα από μία εμπεριστατωμένη επιστημονική ανάλυση στο ευρύτατο φάσμα ιδιοτήτων και δράσεων των φύλλων της ελιάς στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Ακολούθησε η παρουσίαση του πρωτοποριακού προϊόντος Oliviotic από τη δ/τρία του R&D κα Έρση Κλημεντιδου, η οποία επισήμανε πως η Power Health συνεχίζει παρά τους δύσκολους καιρούς να επενδύει σε νέα προϊόντα και να πρωτοπορεί φέρνοντας  πρώτη το φυσικό ‘’αντιβιοτικό’’ στο φαρμακείο τις Κύπρου.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία με πάνω από 100 άτομα να δίνουν το παρών σε μία βραδιά που δημιούργησε νέες προσδοκίες και δυναμικές για την πορεία του Κυπριακού φαρμακείου. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δεξίωση στην οποία η παρευρισκόμενοι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για την παρουσία τις Power Health στην Κύπρο.

cyv_0111

cyv_0224

cyv_0227

cyv_0198

cyv_0071

cyv_0174

cyv_0035

cyv_0234

cyv_0231

cyv_0170

cyv_0235

TAGS: