Παρουσίαση της σειράς Size One από την Power Health στη Θεσσαλονίκη

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση των φαρμακοποιών της Βορείου Ελλάδας στην πρόσκληση της Power Health με αφορμή την παρουσίαση της σειράς Size One, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου  στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Grand Hotel.

Οι άνθρωποι της Power Health υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους, οι οποίοι ήρθαν και από άλλες πόλεις εκτός της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας μία όμορφη, φιλική ατμόσφαιρα. Την παρουσίαση ξεκίνησε το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Power Health, με την κα Ζαμάνη και τον κο Θεωδοράτο να εστιάζουν στην επιστημονική ανάλυση των συστατικών, των ιδιοτήτων και των κλινικά αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων που προσφέρουν τα προϊόντα αδυνατίσματος της σειράς Size One. Τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και την ανάγκη εξωστρέφειας και στρατηγικής ανάπτυξης που οφείλουν να έχουν οι ελληνικές εταιρείες στις μέρες μας, τόνισε ο κος Κοκοσιούλης από το τμήμα Μάρκετινγκ εστιάζοντας στην συνεχή προσπάθεια της  Power Health να υποστηρίζει τα προϊόντα της, μέσα από ολοκληρωμένο διαφημιστικό πλάνο above και below the line. Φυσικά, στην εκδήλωση το παρών έδωσε και η κα Ελένη Πετρουλάκη-Ivic, πρέσβειρα της σειράς Size One, η οποία εξέφρασε τη χαρά της  που εκπροσωπεί την ελληνική εταιρεία που αντανακλά και τη δική της φιλοσοφία και η ίδια εμπιστεύεται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Power Health έδωσε το δικό του στίγμα αποτυπώνοντας τις τάσεις της αγοράς που σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτούν επενδύσεις και αναπτυξιακές κινήσεις, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος του Έλληνα φαρμακοποιού αναβαθμίζεται και το Ελληνικό φαρμακείο οφείλει και πρέπει να παραμείνει Ελληνικό και φαρμακείο της γειτονιάς, διατηρώντας την ανθρώπινη σχέση που έχει χτίσει με τους πελάτες του.

Μετά την παρουσίαση, ένας άκρως γευστικός μπουφές περίμενε τους προσκεκλημένους που απόλαυσαν τα εδέσματα, μοιράστηκαν απόψεις και σκέψεις για το παρόν και του μέλλον του χώρου. Φεύγοντας τους περίμεναν όμορφα δώρα, που οι άνθρωποι της Power Health είχαν φροντίσει να δοθούν  μαζί με την υπόσχεση να υπάρξουν και άλλες τέτοιες όμορφες και εποικοδομητικές βραδιές.

TAGS: