Ελένη Πετρουλάκη-Ivic και Power Health σε μία συνεργασία μεγέθους… Size One!

Η Power Health, η κορυφαία Ελληνική εταιρία φυσικών προϊόντων υγείας, συνεργάζεται με την κορυφαία εκπρόσωπο του υγιεινού τρόπου ζωής, Ελένη Πετρουλάκη-Ivic. Μία συνεργασία η οποία εκφράζει την κοινή φιλοσοφία τους ότι το αδυνάτισμα  είναι πράγματι θέμα… σωστών κινήσεων.

Η Power Health βρήκε στην Ελένη Πετρουλάκη-Ivic την ιδανική πρέσβειρα που θα εκπροσωπήσει τη σειρά αδυνατιστικών προϊόντων Size One, η οποία περιλαμβάνει τρία εξειδικευμένα προϊόντα αδυνατίσματος, δύο για τη γυναίκα και ένα για τον άνδρα. Στόχος τους να μυήσουν γυναίκες και άνδρες στη φιλοσοφία του υγιεινού ισορροπημένου αδυνατίσματος, που και οι δύο υπηρετούν πιστά  όλα τα  χρόνια.

Σε μία εποχή, που η ποιότητα και η εμπιστοσύνη βάλλονται από γρήγορες και ίσως επικίνδυνες, για την υγεία των καταναλωτών, προτάσεις, η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic εμπιστεύεται τη σειρά Size One για υγιεινό, αποτελεσματικό και σίγουρο αδυνάτισμα και… φυσικά την Power Health, που εδώ και 3 δεκαετίες είναι κοντά σας, με προϊόντα υγείας, τόνωσης, ομορφιάς, πάντα από το φαρμακείο της φύσης, στο φαρμακείο της γειτονιάς.

TAGS: