Η Power Health δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η Power Health εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού ενισχύοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί προσφέροντας σπίτι σε κάθε παιδί που οι συνθήκες τής ζωής τού έχουν στερήσει. Οι δύσκολοι καιροί όμως που ζούμε έχουν μετατρέψει αυτήν την προσπάθεια σε αγώνα επιβίωσης για τα εκατοντάδες παιδιά που ζουν στα σπίτια που τους παρέχει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Power Health ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα ενίσχυσης του Οργανισμού συμμετέχει ως ένας από τους βασικούς χορηγούς στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, στις 5 το απόγευμα, στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Ο.Α.Κ.Α.

Γνωστά ονόματα του τραγουδιού ενώνουν τις φωνές τους αφιλοκερδώς στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στα παιδιά αυτά.

Το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’ εδώ και χρόνια γίνεται προστάτης και οδηγός περιφρουρώντας τα δικαιώματα των παιδιών ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας και εθνικότητας να ζήσουν με αξιοπρέπεια και να γίνουν πολίτες ενός καλύτερου κόσμου.

Κάθε προσπάθεια, μικρή ή μεγάλη είναι σημαντική για να έχει κάθε παιδί το σπίτι του, ένα αξιοπρεπές παρόν, ένα καλύτερο και το πιο όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό του!

smile-concert

TAGS: