Η Power Health δίπλα στους φαρμακοποιούς της Βορείου Ελλάδος

Η Power Health, διοργάνωσε μία όμορφη εκδήλωση εκπαιδευτικού περιεχομένου για τους φαρμακοποιούς της Βορείου Ελλάδος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσπάθειά της να βρίσκεται δίπλα τους με κάθε τρόπο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου στο Grand Hotel, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε αριθμό συμμετοχών με 166 φαρμακοποιούς από 84 φαρμακεία. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την παρουσίαση των νέων προτάσεων της Power Health για το χειμώνα, μία σύντομη ενημέρωση σε βασικά προϊόντα από τους επιστήμονες του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης κα Κλημεντίδου και κο Θεοδωράτο, καθώς και προτάσεις προβολής, πώλησης και προώθησης από τον Yπεύθυνο του τμήματος Marketing κο Κοκοσιούλη, καλύπτοντας τόσο τον επιστημονικό όσο και τον επιχειρηματικό ρόλο του Έλληνα φαρμακοποιού, σήμερα. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Εκτελεστικού Διευθυντή κου Κοσάρη για τις τάσεις και ευκαιρίες αγοράς σε συνθήκες κρίσης.

Το αμείωτο ενδιαφέρον αλλά και οι καίριες ερωτήσεις των συμμετεχόντων απέδειξαν ότι το Ελληνικό Φαρμακείο έχει παρόν αλλά και μέλλον, όταν υποστηρίζεται από ανθρώπους με γνώσεις, όραμα και αποφασιστικότητα.

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου ακολούθησε μίνι δεξίωση όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα εδέσματα του μπουφέ και αντάλλαξαν με πιο χαλαρή διάθεση τις απόψεις τους για τις εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο τους.

IMG_0713-web IMG_0717-web

IMG_0704-web

 

TAGS: