Η Power Health εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις Logistics Center

power_health_egainia_logistics01

Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 22 Ιουλίου η Power Health εγκαινίασε τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, οι οποίες πλέον θα στεγάζουν τα τμήματα  Logistics και αποθήκης.

Ο νέος χώρος αποτελεί μία ακόμα επένδυση της  Power Health η οποία εκφράζει το όραμά της να προσφέρει φυσικά προϊόντα υγείας, υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Οι νέοι χώροι καλύπτουν μία έκταση 1500 τ.μ. και ανταποκρίνεται στα υψηλά διεθνή πρότυπα διαχείρισης που αφορά στην αποθήκευση και  διανομή των προϊόντων.

Οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μηχανογράφησης και λειτουργίας  της αποθήκης προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ο κος Αντώνης Κοσάρης  γενικός αναπληρωτής διευθυντής της εταιρείας επισήμανε ότι «η Power Health αντιστέκεται στις δυσκολίες των καιρών και απαντά στις προκλήσεις αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της, επενδύοντας στους ανθρώπους της και φυσικά στο όραμά της να προσφέρει υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα υγείας».

O κος Κώστας Παντελίδης αντιπρόεδρος της Power Health μίλησε με συγκίνηση «για έναν ακόμα σταθμό στην πορεία μίας ελληνικής εταιρείας που εδώ και 31 χρόνια συμπληρώνει φυσικά τη διατροφή της ελληνικής οικογένειας». Ευχαρίστησε εκ μέρους της προέδρου Λιλής Περγναντά και της Διοίκησης τους καλεσμένους που προέρχονταν από το χώρο του ελληνικού φαρμακείου, τους εξωτερικούς συνεργάτες και τις εκπροσώπους των Media για τη συνεργασία τους και βέβαια την οικογένεια της  Power Health που αποτελεί  το στυλοβάτη της εταιρείας.

Ακολούθησε μία ευχάριστη βραδιά με πολλές γλυκές ευχές και γεύσεις!

power_health_egainia_logistics02

power_health_egainia_logistics04

TAGS: