Η Power Health σε έκθεση στη Βουλγαρία

IMG_1855

Γεύση από το φαρμακείο της φύσης πήραν οι επισκέπτες στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας από 15 έως 17 Οκτωβρίου.Η Power Health με το εξαγωγικό της Brand ‘’Power of Nature’’ συμμετείχε στην έκθεση “Sport & Healthy life style” η οποία έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο “National Palace of Culture (NDK).

Η Βουλγαρία εξελίσσεται σε δυναμικό εξαγωγικό προορισμ  ό για την Power Health, της οποίας η αγορά βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, ειδικά στον τομέα των Σ.Δ. Η συνεργασία της ελληνικής εναλλακτικής εταιρείας με τον κορυφαίο όμιλο ‘’AXXON Bulgaria’’ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, στέφεται με απόλυτη επιτυχία φέρνοντας το φαρμακείο της φύσης σε πάνω από 200 φαρμακεία της Βουλγαρίας.

Κατά τη διάρκεια της 3ήμερης έκθεσης παρουσιάστηκε η σειρά των διαθέσιμων προϊόντων στην αγορά της Βουλγαρίας και έγινε διανομή του ενθέτου “Power News”. Πάνω από 1000 επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της Power Health, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα σε αναβράζουσα μορφή όπως Echinacea extra, Magnesium, Iron+C, Μαστίχα Χίου, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τις μοναδικές γεύσεις που απόλαυσαν.

Η έκθεση “Sport & Healthy life style” αποτελεί μία έκθεση μεγάλης εμπορικής εμβέλειας στην οποία οι καταναλωτές έρχονται σε γνωριμία με προϊόντα που στόχο έχουν να βελτιώσουν την υγεία τους και την καθημερινότητά τους. Η θετική ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι καταναλωτές αποδεικνύει ότι η Power Health θα αποτελέσει και δικό τους σύμμαχο για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

IMG_1852

IMG_1845

TAGS: