Η Power Health φέρνει την Άνοιξη και το Καλοκαίρι με τα νέα της προϊόντα.

Η Power Health για μια ακόμα φορά αναλαμβάνει να μας βάλει σε… σειρά με μία σειρά πρωτοποριακών προϊόντων που θα μας βγάλουν από τη χειμερία νάρκη και θα προετοιμάσουν σώμα και διάθεση να υποδεχτούν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας και θα μας χαρίσουν χαμόγελα αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας και χαράς, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη σήμερα.

Η παρουσίαση των νέων προϊόντων έγινε παραδοσιακά στα γραφεία τής εταιρείας με σύσσωμο το τμήμα Πωλήσεων που θα φροντίσει τα νέα προϊόντα να φτάσουν εγκαίρως στο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

Η εκδήλωση είχε παράλληλα και τη μορφή σεμιναρίου με τους επιστήμονες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης να εκπαιδεύουν το τμήμα Πωλήσεων πάνω στα συστατικά και τις ιδιότητες των προϊόντων καθώς και το Τμήμα Μάρκετινγκ που εστίασε σε προτάσεις και ενέργειες προώθησής τους. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και η γνωστή και αγαπημένη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη-Ivic που για 2η συνεχή χρονιά ανανεώνει τη συνεργασία της με την Power Health, την ελληνική εταιρεία που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της στο ισορροπημένο αλλά και αποτελεσματικό αδυνάτισμα.

Για το ιδιαίτερα απαιτητικό γυναικείο κοινό η Power Health δημιούργησε μία πρωτοποριακή, Premium φόρμουλα, που προσφέρει Premium αδυνάτισμα με μετρήσιμα αποτελέσματα που φαίνονται στη ζυγαριά, στη μεζούρα και φυσικά στο σώμα από τον πρώτο κιόλας μήνα. Το Size One PREMIUM formula αποτελεί τη φυσική εξέλιξη στο αδυνάτισμα που συμβάλλει στην απώλεια κιλών, λίπους και πόντων.

 

Για τις πειθαρχημένες και… τυχερές γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους, αλλά και όσες έχουν χάσει τα περιττά κιλά τους και δε θέλουν να τα ξαναπάρουν, η λύση βρίσκεται στο… μπουκάλι. Το Drink & Fit αποτελεί ένα φυσικό συνδυασμό που συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της γραμμής αλλά και στην απόκτηση μίας πιο λεπτής σιλουέτας. Σε πρωτοποριακή συσκευασία μπουκαλιού που το κάνει μοναδικό και απόλυτα πρακτικό στη χρήση του.

 
 

Η κρέμα Size One Celluless θα αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στα γυναικεία χέρια για την απόκτηση ενός όμορφου σώματος με στόχο την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή της μειώνει και προλαμβάνει τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνισή της χαρίζοντας ένα σώμα λείο και σφιχτό.

 

Το L-Carnitine Pure αποτελεί ένα διατροφικό συμπλήρωμα L-Καρνιτίνης ιδιαίτερα χρήσιμο στον έλεγχο του σωματικού βάρους κυρίως όταν συνδυάζεται με σωματική δραστηριότητα διότι κατέχει σημαντικό ρόλο στην καύση τού λίπους στους μυς για την παραγωγή ενέργειας.

Φυσικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ένα σώμα που θα αγαπήσουμε θα απολαύσουμε και υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα… Premium καλοκαίρι.

TAGS: