Η Δύναμη της Φύσης συναντά τη Δύναμη της Ψυχής! Η Power Health συνοδοιπόρος του Λευτέρη Πετρούνια

2016-08-15T175118Z_1981904615_RIOEC8F1DLGAR_RTRMADP_3_OLYMPICS-RIO-AGYMN...

Μας έκανε υπερήφανους με της εκπληκτικές επιδόσεις του. Μας απογείωσε με τις άψογες προσγειώσεις του. Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα όταν ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και όχι μόνο. Με τη γαλανόλευκη σημαία μας να κυματίζει ψηλά έστειλε μήνυμα νίκης, αισιοδοξίας και ήθους στα πέρατα του κόσμου.

Στα 26 του χρόνια, έχει κατακτήσει περισσότερα από 20 μετάλλια και συνολικά περισσότερες από 30 διακρίσεις, όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, και βέβαια, έχει κατακτήσει και την καρδιά μας! Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποτελεί πρότυπο αθλητή, ανθρώπου και αγωνιστή  με ήθος αποδεικνύοντας πως  η φύση της ανθρώπινης ψυχής στο τέλος πάντα νικάει.

Η Power Health αισθάνεται  ιδιαίτερα υπερήφανη  που το ‘’Φαρμακείο της Φύσης’’ γίνεται συνοδοιπόρος στη διαδρομή του Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση και άλλων κορυφών. Οι αξίες της Power Health βρίσκουν στο πρόσωπο του Λευτέρη Πετρούνια τον ιδανικό εκπρόσωπο.

Στηρίζει την προσπάθειά του και γίνεται αρωγός στο όνειρό του. Συμπληρώνει τη διατροφή του, ενισχύει τη δύναμή του και τις αντοχές του με υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής που κρύβουν τη δύναμη της φύσης. Είναι δίπλα του στηρίζοντας την προσπάθειά του να εκπροσωπεί μία ολόκληρη χώρα και να τη δοξάζει.

 Όλοι οι άνθρωποι της Power Health είμαστε χαρούμενοι που  ο Λευτέρης Πετρούνιας εμπιστεύεται το Φαρμακείο της Φύσης. Είμαστε δίπλα του  και του ευχόμαστε να κατακτήσει όλα όσα ονειρεύεται.

TAGS: