Η Power Health στηρίζει τη δύναμη ψυχής ενός σύγχρονου ήρωα

1

Εδώ και αιώνες, το αθλητικό ιδεώδες καλλιεργεί τη δύναμη της ψυχής και του  σώματος, ενθαρρύνει και απομακρύνει τη σκέψη από δαιδαλώδεις στοές. Αυτό ακριβώς συνέβη και στο Χρήστο Κάπελλα, ένα νεαρό άνθρωπο γεμάτο όνειρα, όταν ένα ατύχημα προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του. Πάλεψε ανάμεσα στην παραίτηση από τη ζωή και τον αγώνα για τη ζωή, και βγήκε νικητής. Σηκώθηκε, στάθηκε στο ύψος του και σήμερα εκπροσωπεί τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Ευρωπαϊκούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού (EFSC), στο Riccione της Ιταλίας στο άλμα εις ύψος.

Η οικογένεια της Power Health στηρίζει αυτήν τη μεγαλειώδη προσπάθεια και είναι δίπλα του σε κάθε  βήμα. Εμπνέεται από τη δύναμη της ανθρώπινης φύσης που κρύβεται μέσα του, αλλά και στον καθένα από εμάς και γίνεται συνοδοιπόρος του στο πιο όμορφο ταξίδι. Στο ταξίδι της νίκης, όχι εκείνη του βάθρου, αλλά της ψυχής και της καρδιάς, της θέλησης και της αποφασιστικότητας.

Χρήστο, η σκέψη μας, είναι κοντά σου. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, και να ξέρεις, ότι θα είμαστε κάπου εκεί κοντά όταν ξεπερνάς τον πήχη, όπως ξεπέρασες κάθε εμπόδιο, νικώντας το ‘’ακατόρθωτο’’. Σε ευχαριστούμε!

2

3

TAGS: