Η Power Health δίνει τροφή στα όνειρά τους

Η Power Health, η ελληνική εναλλακτική εταιρεία που εδώ και 3 δεκαετίες βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια προσφέροντας φυσικά προϊόντα υγείας αποδεικνύει με πράξεις ότι η προσφορά στις μέρες μας αποτελεί ασπίδα προστασίας της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Από τις 14 Ιανουαρίου, και για όλη τη σχολική χρονιά, η Power Health αναλαμβάνει τη σίτιση του Ειδικού Σχολείου Περάματος, προσφέροντας παράλληλα συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά. Το σχολείο αποτελείται από παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών που πάσχουν από νοητική υστέρηση, αυτισμό και τετραπληγία, των oποίων οι γονείς στη συντριπτική πλειοψηφία είναι άνεργοι.

Η πρόεδρος της Εταιρείας κα Λιλή Περγαντά, ο κος Αντώνης Κοσάρης, εκτελεστικός διευθυντής και ο κος Γιάννης Κοκοσιούλης υπεύθυνος Μάρκετινγκ, μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη-Ivic, πρέσβειρα των προϊόντων της Power Health παρευρέθηκαν στο σχολείο όπου γνωρίστηκαν με τα παιδιά και τους γονείς τους και ενημερώθηκαν από τους δασκάλους για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας στα παιδιά που πρέπει να συνεχίζουν να ονειρεύονται και να ελπίζουν σ’ ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

 

TAGS: