Η Power Health συμμετέχει στην ATHENS HALF MARATHON EXPO

300x300_halfmarathon-sportshow2019_symmetexoume

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής συμμετέχει στην ATHENS HALF MARATHON EXPO, η οποία θα  λάβει χώρα από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Η έκθεση πραγματοποιείται με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και αποτελεί σημείο συνάντησης κορυφαίων εταιρειών κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στα αθλητικά δρώμενα. Η Power Health θα έχει δυναμική παρουσία μέσα από ένα υψηλών προδιαγραφών περίπτερο, στο οποίο συμμετέχοντες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να  δοκιμάσουν, αλλά και να εφοδιαστούν με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που καλύπτουν καθημερινές αλλά και εξειδικευμένες ανάγκες υγείας, πνευματικής και σωματικής ευεξίας.  Η ομάδα της Power Health θα είναι στη διάθεσή τους να ενημερώσει αναλυτικά αλλά και να προτείνει, μέσα από μία μεγάλη γκάμα, εξειδικευμένα συμπληρώματα και διατροφικές επιλογές που ανταποκρίνονται  στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

Για την Power Health η ATHENS HALF MARATHON EXPO, σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη προβολή της Power of Nature Sport Series, η οποία αποτελεί μία νέα, διαφορετική προσέγγιση στην αθλητική διατροφή. Στόχος της σειράς αυτής είναι να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες του αθλητή και του αθλούμενου με φυσικές, καθαρές, αποτελεσματικές συνθέσεις που κλείνουν όλη την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας στα συμπληρώματα διατροφής.

image00001

Παράλληλα με την Έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, θα διεξαχθεί και η Έκθεση «SPORTS SHOW«, μία άρτια διοργάνωση με πυρήνα τον αθλητισμό, η οποία θα προσφέρει πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, εμπλουτισμένο με αθλητικές εκδηλώσεις και events.

Η ATHENS HALF MARATHON EXPO αποτελεί μία θαυμάσια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, να μυηθούμε στον υπέροχο κόσμο των sports & hobbies και να προσφέρουμε στον εαυτό μας μία μοναδική εμπειρία να αγαπήσουμε τον αθλητισμό, να εντάξουμε την άσκηση στη ζωή μας και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

TAGS: