Η Power Health αναδεικνύεται ‘’Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας’’ για 6η συνεχή χρονιά

1(1)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» η Power Health βραβεύτηκε για 6η συνεχή χρονιά από την ACTIVE BUSINESS PUBLISHING ως Diamond of the Greek Economy 2018- ‘’Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2018’’.

Το επιχειρηματικό στερέωμα γέμισε από ελληνικά διαμάντια τα οποία συνεχίζουν να λάμπουν δια της παρουσίας τους στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Κάθε χρόνο 17.000 επιχειρήσεις αξιολογούνται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως είναι η κερδοφορία, οι επενδύσεις, ο ρυθμός ανάπτυξης, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα,  κ.ά.

Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της Power Health κος Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος ευχαρίστησε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που στηρίζει κάθε προσπάθεια και συνεχίζει το όραμα της Λιλής Περγαντά, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλoς της Power Health, καλωσόρισε τη νέα γενιά η οποία θα φέρει νέες ιδέες και αναφέρθηκε στους 3 πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας – ποιότητα, καινοτομία, εξωστρέφεια – στους οποίους επενδύει η εταιρεία και αποτελούν τη στρατηγική ανάπτυξής της.

Η Power Health αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας που διακρίνεται στον τομέα αυτό, η οποία όχι μόνο επιβιώνει, αλλά κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στο ελληνικό φαρμακείο, συνεχίζει να αναπτύσσεται και επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις ξένες αγορές, αποδεικνύοντας ότι παρά τους δύσκολους καιρούς παραμένει υγιής και δυνατή.

2

3

TAGS: