Επενδύουμε στα όνειρα της νέας γενιάς και στηρίζουμε το μέλλον τους

likio_livadias_exofilo

Το μέλλον και τις προοπτικές που ανοίγονται για τα νέα παιδιά στηρίζει η Power Health. Μία ακόμα πρωτοβουλία που έγινε ‘’Πράξη Αγάπης’’ στο πλαίσιο της Εταιρικής Ευθύνης της κορυφαίας ελληνικής εναλλακτικής εταιρείας η οποία στηρίζει τα νέα παιδιά στην προσπάθειά τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους.  Η Power Health ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα δύο σχολείων τα οποία επενδύουν στις δυνατότητες των μαθητών, την προσωπική τους ανάπτυξη και την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής υποδομής που τους παρέχεται.

Η  Power Health ανέλαβε τον πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό του Εργαστηρίου Πληροφορικής του 4ου «Πλουτάρχειου» Γυμνασίου Λιβαδειάς στο οποίο φοιτούν 270 μαθητές. Ο εξοπλισμός θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών ώστε να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα  και να συνεργάζονται ισότιμα με τα αντίστοιχα σχολεία του εξωτερικού. Η διεύθυνση του σχολείου σε ευχαριστήρια επιστολή προς την κα Λιλή Περγαντά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την γενναιόδωρη προσφορά που στόχο έχει την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση των μαθητών και τις ίσες ευκαιρίες που αξίζουν να έχουν.

ploutarxio_sxolio

Στο δεύτερο  αίτημα που ανταποκρίθηκε η Power Health είχε δέκτη το 1ο Λύκειο Λειβαδιάς συμβάλλοντας στην προσπάθεια των μαθητών να συμμετάσχουν στο  project αναφορικά με τα βότανα που ευδοκιμούν στην ελληνική γη και τη συνεισφορά τους στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS του σχολείου για την  προώθηση της  Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η πορεία της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας που είναι πρωτοπόρος στο χώρο των συμπληρωμάτων  διατροφής, η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αγάπη για τη δύναμη της φύσης σε συνδυασμό με το άκρως καταρτισμένο Επιστημονικό Τμήμα της εταιρείας αποδείχτηκαν πολύτιμοι σύμμαχοι για τους μαθητές του Λυκείου που είχαν μία εξαιρετική εμπειρία η οποία θα αποτελέσει παρακαταθήκη  για την εκπαιδευτική τους πορεία.

likio_leivadias

TAGS: