Πρώτα επιχειρούμε να είμαστε άνθρωποι Η Power Health κοντά στους συμπολίτες μας

kyada_exofilo

Σε μία δύσκολη εποχή όπου οι ανάγκες αυξάνονται, τα προβλήματα και οι δυσκολίες δοκιμάζουν την καθημερινότητα χιλιάδων συνανθρώπων μας, η προσφορά επιτελεί σημαντικό ανθρωπιστικό έργο που συμβάλλει σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής και βοηθάει συμπολίτες μας να επιβιώσουν και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η Power Health στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), το οποίο έχει στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων των ευπαθών ομάδων και την καταπολέμηση των παραγόντων που τις οδηγούν στη φτώχεια, τον αποκλεισμό και την κοινωνική απομόνωση.

Το κέντρο υποδέχεται πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης όπως σίτισης και στέγασης, ρουχισμού, ιατροφαρμακευτικής φροντίδας, ενώ παράλληλα εστιάζει στην κοινωνική  επανένταξή τους για να αποκτήσουν τη δυνατότητα να ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και προοπτικές.

kyada_esoteriko

Με προσωπική απόφαση της προέδρου Λιλής Περγαντά προσφέρθηκαν 500τμχ βιταμίνες και καραμέλες σε παιδιά και στις οικογένειές τους με στόχο την ενίσχυση του ευάλωτου οργανισμού τους ειδικά την περίοδο του χειμώνα.

Σε ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο  προς την πρόεδρο της εταιρείας και τους ανθρώπους της, τονίστηκε η αναγκαιότητα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι επλήγησαν περισσότερο από τις συνέπειες της κρίσης και το γεγονός ότι η Power Health αποτέλεσε μία από τις λίγες εταιρείες που ανταποκρίθηκαν τόσο άμεσα μένοντας πιστή στο όραμά της να προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα ζωής, με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο.

TAGS: