Η POWER HEALTH στην παγκόσμια έκθεση συμπληρωμάτων διατροφής

Invite Vita Foods-003 (2)

Δυναμικό παρών θα δώσει η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής στην Vitafoods  Europe που θα διεξαχθεί στη Γενεύη από τις 15 έως τις 17 Μαΐου.

Η Vitafoods, είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών προϊόντων υγείας.  Αποτελεί σημείο συνάντησης για τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες στον τομέα της Υγείας, με εκατοντάδες εκθέτες από όλον τον κόσμο και χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

Η Power Health με την παρουσία της στην Vitafoods  συνεχίζει να επενδύει στην εξωστρέφεια, η οποία αποτελεί έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και εξέλιξής της.   Εκπροσωπεί επάξια την ελληνική φύση, την οποία αξιοποιεί σε μοναδικά προϊόντα υγείας  και τις αξίες της που την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του ελληνικού φαρμακείου και της ελληνικής οικογένειας.

Η καινοτομία και η μοναδικότητα των προϊόντων της, καθώς προσφέρουν plug & play και beyond the products λύσεις σε προβλήματα υγείας, η δυνατότητα ανάπτυξης customized προϊόντων, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες International Marketing και το τμήμα Εγκριτικών/Ρυθμιστικών Υποθέσεων (Regulatory Affairs), που άπτονται των αναγκών κάθε χώρας, και σε όλα τα επίπεδα, αποτελούν μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την Power Health.

Η εταιρεία επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο που απεικονίζει τη συμμαχία φύσης και επιστήμης σε συνδυασμό με την ελληνική παράδοση και ταυτότητα στοχεύοντας να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ελληνικής, ζεστής φιλοξενίας σε κάθε επισκέπτη. Την Power Health, θα εκπροσωπήσουν κορυφαία στελέχη της εταιρείας, ο Exports Manager Διομήδης Θεοχαρόπουλος και  η Scientific Affairs Manager Πηγή Αθανασίου.

TAGS: