Πράξεις Αγάπης

Σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά όπου χιλιάδες οικογένειες δοκιμάζονται οικονομικά και προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα σε αντίξοες συνθήκες, η Power Health διατηρεί το ανθρώπινο πρόσωπο της και στέκεται κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη φροντίδα και τη συμπαράσταση μας.

Από σήμερα ξεκινάει μια μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια στο Facebook της Power Health, www.facebook.com/powerhealthhellas , όπου με τη συμμετοχή του κόσμου θα εκφράσουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία ενισχύοντας οικονομικά την Οργάνωση “Μαζί για το Παιδί” και 10 κοινωφελείς φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν τη ζωή χιλιάδων παιδιών που το έχουν ανάγκη. Την Κυριακή 26/5 στην εφημερίδα Real News θα υπάρχει ολοσέλιδη καταχώρηση με την ενέργεια που πραγματοποιούμε έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο να βοηθήσει την πρωτοβουλία της Εταιρίας μας δίνοντας πίσω την ελπίδα και το χαμόγελο στα παιδιά που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά αυτού του τόπου.

Από το 1984 έως σήμερα η Power Health παραμένει στο πλευρό της Ελληνικής οικογένειας με συνέπεια και πίστη στο όραμα της, διατηρώντας ζωντανό το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο.

TAGS: