Πράξεις αγάπης και αναγνώρισης στα νέα παιδιά από την Power Health

DSC02873

Στα παιδιά που αποχαιρετούν με επιτυχία τα σχολικά θρανία και πλέον συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους και μόρφωσή τους στα πανεπιστημιακά έδρανα, ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Power Health στα γραφεία της, την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Ο θεσμός βράβευσης των παιδιών των εργαζομένων της εταιρείας που εισάγονται στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θεσπίστηκε από την πρόεδρο της εταιρείας Λιλή Περγαντά, η οποία βρίσκεται δίπλα τους στο νέο ξεκίνημα που κάνουν, τιμώντας την προσπάθειά τους, τον κόπο τους,  και βέβαια, την επιτυχία τους έμπρακτα και κυρίως με πολλή αγάπη.

Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα με τα νιάτα, τη σεμνότητα αλλά και τη δίψα για μάθηση, πρόοδο και εξέλιξη να είναι οι πρωταγωνιστές, παρουσία της οικογένειας της Power Health, η Λιλή Περγαντά  απένειμε στη μαθήτρια από την όμορφη Θεσσαλονίκη, Ελεάννα Μανώλη-Σύριγγα, τιμητικό έπαινο που συνοδευόταν από χρηματική επιταγή ως επιβράβευση για την επιτυχία της.

Για 4η χρονιά δόθηκε η υποτροφία ‘’Θεοδόσης Περγαντάς’’ στη μνήμη του αείμνηστου πατέρα της προέδρου Λιλής Περγαντά και Γιάννας Περγαντά η οποία απονεμήθηκε στη μαθήτρια Ευσταθία Καράμπελα που χάρη στην υψηλή βαθμολογία της πέτυχε την εισαγωγή της σε Ανώτατη σχολή της επιλογής της. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι στο λύκειο του Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας 8 στους 12 μαθητές εισήχθησαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές. Σύμμαχός τους στον αγώνα αυτό, η αμέριστη συνεισφορά του Λυκειάρχη τους, Φίλιππος Ζαχαρίου, στο πρόσωπο του οποίου συγκεντρώνονται όλες οι υψηλές αξίες που οφείλει να έχει κάθε εκπαιδευτικός, ειδικά στις μέρες μας.

Η υποτροφία ‘’Θεοδόσης Περγαντάς’’ εκφράζει όλη την αγάπη τού εκλιπόντος στα παιδιά, τη γνώση και τη μόρφωση, την καλλιέργεια και το ήθος τα οποία θεωρούσε ως τα σημαντικότερα εφόδια για κάθε άνθρωπο που θέλει να προοδεύει και να ζει με αξιοπρέπεια. Τόσο η Λιλή Περγαντά όσο και η αδερφή της Γιάννα Περγαντά ιδιαίτερα συγκινημένες μίλησαν για τον άνθρωπο που τους έδωσε τα πιο όμορφα μαθήματα ζωής δημιουργώντας έντονη συγκίνηση σε όλους και ιδιαίτερα στη μητέρα τους που πάντα δίνει το παρόν σε αυτήν την όμορφη τελετή. Πέρα από την υποτροφία, είναι αξιοσημείωτο ότι στηρίζουν με κάθε τρόπο την εκπαιδευτική δράση του χωριού αποτίνοντας φόρο τιμής στον αγαπημένο τους πατέρα, χωρίς ποτέ να ξεχνούν τον τόπο καταγωγής τους.

Μοναδικές, ανθρώπινες στιγμές από την οικογένεια της Power Health που αποδεικνύει ότι αυτός είναι και ο μονόδρομος που οδηγεί στην επιτυχία και την καταξίωση την οποία ενθαρρύνει και εύχεται στα νέα παιδιά να πετύχουν.

TAGS: