Πράξεις αγάπης… από καρδιάς

kardies_gia_olous

To ‘’Coeurs pour Tous Hellas’’, με κεντρικό μήνυμα «Καρδιές για Όλους», συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Στη χώρα μας, ετησίως γεννιούνται από 800 έως 1.000 παιδιά με καρδιοπάθεια, από τα οποία το ένα τρίτο, κυρίως νεογνά, χρήζουν άμεσης καρδιοχειρουργικής επέμβασης. Ωστόσο, το 35% των παιδιών στην Ελλάδα είναι ανασφάλιστα. Για τα παιδιά με καρδιοπάθεια, το ‘’Coeurs pour Tous Hellas’’ αναλαμβάνει φιλανθρωπικά τη χρηματοδότηση στα νοσήλια των απαιτούμενων επεμβάσεών τους, ιατρικών εξετάσεων και επεμβατικής καρδιολογίας.

kardies_gia_olous

Tο ‘’Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους’’ έχει ανθρωπιστικό, μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Οι πόροι του προέρχονται από δωρεές και χορηγίες, ενώ οι γιατροί και οι διοικητικοί συνεργάτες προσφέρουν εθελοντικό έργο.Μέσα σε αυτά τα τρία περίπου χρόνια παρουσίας του φορέα «Καρδιές για Ολους» στη χώρα μας, έχουν  βοηθηθεί περισσότερα από 110 παιδιά.

Στην Ελλάδα του σήμερα, λοιπόν, που κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού των παιδιών που κινδυνεύουν από τη φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό για την περίοδο 2010 – 2016, υψηλότερη μεταξύ των χωρών-μελών της Ευρωζώνης με ποσοστό 37,5% σύμφωνα με την Eurostat, η Power Health στηρίζει έμπρακτα το έργο του φορέα «Καρδιές για  Όλους» και απαντά  με το κοινωνικό της έργο, όποτε χρειάζεται, στις προσδοκίες των άπορων ασθενών παιδιών με καρδιοπάθεια.

Για την Power Health, η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά με τις ανιδιοτελείς και αληθινές πράξεις αγάπης.

TAGS: